FOTO by Etsy

Dekor

Tražite vazu koja je slatka poput jagode? Ne tražite dalje…

Viktoria Mikulić 29. svibnja 2023.

Crvena, mint zelena ili baby roza, koja je vaš favorit?

Ako nešto ovih dana možemo uočiti na putu od posla do stana, definitivno su štandovi s jagodama kojima je gotovo nemoguće odoljeti. Jagode su voće koje osim što ima mnoštvo hranjivih nutijenata, jedno je od onih koje najviše volimo.

Zdravo i ukusno, spoj je koji svi priželjkujemo. Jagode konzumiramo samostalno, sa šlagom, s čokoladom, uz sladoled, na kolaču ili torti, s palačinkama… koju god opciju preferirali, osim okusom, vjerujemo da vam se jagode sviđaju i svojim oblikom.

Upravo zato, za sve ljubitelje ove crvene voćkice, odlučili smo pronaći home dekor u istom ruhu i naišli na ove božanstvene vaze koje će oplemeniti svaki interijer. Bz obzira jeste li ljubitelj kala, božura, ruža, ljiljana ili tulipana, u ovim vazama u obliku jagode svako će cvijeće izgledati još gracioznije.

Osim u standardnoj crvenoj boji, očarale su nas dvije proljetne nijanse, mint zelena i puderasto roza koje će se s lakoćom uklopiti uz svaki regal, blagovaonski stol ili vrtni namještaj.

Riječ je o ručnom radu koji će biti glavni predmet razgovora među vašim gostima. Čak i ako je ne ukrasite cvijećem, dovoljno je ekstravagantna da i samostalno izgleda jednako besprijekorno.

Ako svom domu želite prirodati originalan dekor ili poznajete obožavatelja jagoda kojeg bi ova vaza ostavila bez daha, zgrabite već danas svoju vlastitu vazu s jagodama putem Etsy web trgovine.