Moda

Tražite uske push up traperice? Rješenje su Calzedonia denim tajice…

Viktoria Šafranić 17. ožujka 2021.

Lijepe poput traperica, a istodobno rastezljive i naglašavaju obline...

Nakon trenirke, traperice predstavljaju jedan od najpraktičnijih komada odjeće. Riječ je o ultimativnom artiklu koji je osim u neformalnim, posljednjih godina dozvoljen i u formalnim prilikama, odnosno mnoga poduzeća uvršten su ga u business dress code, barem petkom.

Od poderanih do elegantnih modela, od trapezica do skinny jeans primjeraka ili mom fit denima, traperice su neizostavan odjevni predmet u svim godišnjim dobima.

Ako obožavate nositi traperice i sviđa vam se kako se u njima osjećate, ali biste ipak voljeli da su malo rastezljivije, upoznajte novi Calzedonia model tajica od trapera. Riječ je o novitetu koji izgleda baš poput pravih traperica, a pritom se prilagođava silueti tijela. Ove skinny fit tajice savršeno pristaju zbog udobne široke elastične pasice sa srednje visokim strukom.

Uz to, ove tajice dolaze s push upom koji će dodatno učvrstiti stražnji dio i konačno pokazati rezultat svih onih čučnjeva i iskoraka koje ste napravili u proteklim mjesecima.

Tajice su u samim počecima najviše bile viđene u poluprozirnim varijantama, uz koje je bilo nužno kombinirati tunike, kako sve skupa ne bi izgledalo vulgarno. No u današnje vrijeme gotovo su identične trapericama i možete ih nositi uz topiće, bluze, košulje ili majice s kratkim rukavima.

Ako su vam proljetni dani nezamislivi bez traperica, a pritom želite model koji vas u nijednom trenu neće opterećivati, Calzedonia tajice izvrsna su alternativa. Njihova cijena iznosi 159,00 kuna, a pronaći ih možete OVDJE.