FOTO by Dedoles

Moda

Tražite originalan poklon za Majčin dan? Samo jedna riječ: Dedoles!

admin 04. svibnja 2020.

Ljubav prema najvažnijoj osobi u životu iskažite neodoljivim čarapama!

Iako se Majčin dan posebno ne slavi ipak je lijepo obilježiti ga gestom koja će vašoj majci pokazati koliko vam znači. Najbolje što možete učiniti je pokloniti joj svoje vrijeme, a ako želite vaš odnos dovesti na jednu zabavnu razinu pronašli smo brend koji će vas inspirirati.

Jeste li znali?

  • Na Bliskom istoku, Majčin dan slavi se 21. ožujka, na prvi dan proljeća. U američkoj državi Panami se ovaj blagdan slavi 8. prosinca kada katolička crkva slavi najpoznatiju majku, Djevicu Mariju. U azijskom Tajlandu se majke slave 12. kolovoza, na rođendan kraljice Sirikit koja je vladala od 1956. godine i koja se smatra majkom svih Tajlanđana.
  • Još 1865. godine Ann Maria Reeves Jarvis organizirala je Mothers Day Meetings gdje su majke mogle razmjenjivati ideje o aktualnim pitanjima.
  • U svijetu se svake godine potroši oko 2,4 milijardi dolara na cvijeće za Majčin dan. 
  • Lina Medina, najmlađa majka u povijesti, rodila je svoje prvo dijete s 5 godina, 7 mjeseci i 17 dana. 
  • Majkama u prosjeku trebaju 2 minute i 15 sekundi kako bi promijenile pelenu
  • Do djetetovog drugog rođendana u prosjeku promijene 7300 pelena.

Puno je zanimljivosti vezanih za Majčin dan, ali ono što je važno je činjenica da će nam uskoro pokucati na vrata, stoga je vrijeme da počnemo razmišljati o idealnom poklonu za svoju majku.

Bilo da sami napravite ili kupite dar, on treba na originalan način prikazivati vašu ljubav i povezanost i što je najbitnije, treba odabrati nešto od srca. U moru ponuda pronašli smo brend Dedoles, a oko nam je zapelo za poklon kutiju s preslatkim čarapicama za vašu majku.

Dedoles polazi od filozofije da upravo mi sami mijenjamo svijet svojim svakodnevnim odlukama, stoga je njihova misija lansirati samo kvalitetne i unikatne proizvode uz naglasak na etičnu i održivu proizvodnju.

Ime brenda zapravo označava spoj dva moćna simbola. Djed (dedo) simbolizira mudrost, iskustvo, humanost i dobrotu, dok šuma (les) predstavlja prirodu, slobodu te je izvor energije i ljudskog rasta.

Svaka majka ima ogromno srce, a upravo je ono glavni motiv posebno dizajnirane Dedoles poklon kutije. Ovaj mali poklon sadrži veliku količinu ljubavi koju će cijeniti svaka majka. U svakoj kutijici nalaze se 2 para čarapica s očaravajućim motivima srca na koje nijedna majka neće ostati ravnodušna.

Cvijeće spada u najpopularnije poklone povodom Majčinog dana stoga ne čudi da se tog datuma upravo na njih potroši preko 3 milijarde eura.

Ove godine razmišljajmo zeleno i darujmo cvijeće kao glavni motiv na slatkim čarapicama. Osim što takvo cvijeće nikad neće uvenuti vaša će se majka prilikom svakog nošenja sjetiti vašeg poklona. 

Pogledajte galeriju i pronađite najljepši cvjetni uzorak.

Za sve koji žele biti dodatno povezani sa svojom majkom postoji li bolji način od toga da imate jednako vesele čarapice s motivima za djecu i odrasle. Ako želite u projekt širenja ljubavi uključiti i tatu cijela obitelj može biti povezana jednakim slatkim čarapama.

Svaka kupnja ovih originalnih čarapa neće vam samo izmamiti osmijeh na licu, već samim time činite i dobro djelo, odnosno doprinosite sadnji stabala pomoću Dedoles sitniša, što je dodatan razlog zašto biste ih trebali staviti u košaricu što prije. 

Ekološka proizvodnja, ambalaža, dizajn, raznovrsni motivi i simpatični detalji Dedoles čarape čine must-have proizvodom koji će bez sumnje raznježiti sve majke.

Za detaljnije informacije o Dedoles čarapama, posjetite njihovu službenu stranicu dedoles.hr! Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook  i Instagram.

Povodom Majčinog dana u suradnji s brendom Dedoles uskoro vas darujemo s poklon kutijom s čarapicama za vašu mamu. Detalje saznaj na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice su Roberta Calvi i Ena Pavičić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.