FOTO by Terranova

Moda

Tražite haljinu za svaki dan ili izlazak? Checkirajte 13 Terranova haljina nove kolekcije!

Antonija Andabak 31. kolovoza 2020.

Spoj haljina za gotovo sve prilike i pristupačnih cijena - čine savršen fashion ulov!

Obožavamo mjesta na kojima možemo pronaći haljine karakteristične za novu sezonu. Iako mnogi od vas još uvijek uljuljkano uživaju u ljetu, ne želeći se oprostiti s omiljenim godišnjim dobom, sigurni smo da noviteti modnih brendova ne prolaze nezamijećeno kraj vas.

Duh jesenske sezone istaknut je tamnijim, zagasitijim, toplim tonovima koje ćete prigrliti lako, doslovno u danu i čim temperature pokažu niže broje. To ne znači da ćete zaboraviti na svoju ženstvenu stranu, dapače, klasične jesenske boje mogu istaknuti vašu profinjenost, a uzorci vašu šarmantnu stranu. Što ako ste u potrazi za jednim modnim mjestom u kojem biste mogli pronaći haljine za gotovo sve prilike?

Pomno promatrajući ponudu high street brenda Terranova, uočili smo da je lansirana neodoljiva kolekcija haljina koje možemo zamisliti kako ih biramo za odlazak na posao, kavicu s prijateljicama, izlazak ili neku od neformalnih evenata. I doista, svaka je posebna na svoj način, a osobito nas se dojmila pastelna razigranost ružičaste haljine ravnog kroja te aqua cvjetne haljinice s volančićima koja se uz cipele na visoku potpeticu pretvaraju u odjevni komad na svečanostima na kojima želite zablistati.

Modnu sezonu obilježit će haljine-košulje, koje su tek nedavno postale zvijezde fashion ormara, a karirana Terranova haljina spomenutog kroja te ona u floral uzorku, izmamit će uzdah odobrenja. Onog odobrenja koji će ipak opravdati kupovinu predivnih primjeraka najženstvenijih komada odjeće.

Cijene su pristupačne ako govorimo o komadima koji će više sezona biti nosive u svom izvornom obliku, pa ćete tako kraće haljinice izdvojiti oko 125 kn do onih dužih ili bogatijih uzorkom za maksimalnih 240 kn.

Kako izgledaju, provjerite u našoj galeriji!