Travel bloger zaprosio djevojku na vrhu 2130 metara visokog aktivnog vulkana

Engineer 22. svibnja 2019.

Koliko je slatko toliko je i zaprepašćujuće!

Da ljubav ne poznaje granice dokazao je “Travel bloger” Jared koji je odlučio svoju djevojku Alison, također blogericu, ni manje ni više nego na nadmorskoj visini od 2130 metara.

Za one avanturiste ova visina možda nije vrijedna članka, ali ako spomenemo da se radi o aktivnom vulkanu koji samo što ne eruptira onda vijest poprima drugačiju dimenziju.

Planina Bromo je jedna od najlegendarnijih planina u Indoneziji.

Ovo je veličanstveni spomenik prirode koji privlači veliki broj ljudi bez obzira na to što iz njegovog kratera i dalje kulja bijeli sumporov dim. Ovo je jedan od najaktivnijih vulkana u svijetu, stoga ne čudi povremena zabrana penjanja na njega.

No, niti zabrane nisu spriječile zaljubljeni par da se odluče zaručiti na njemu i svoj podvig ovjekovječiti prekrasnim videom.

No, koliko video bio prekrasan, toliko i izaziva jezu. Moramo priznati, sami pogled na video izazvao je znojenje dlanova prilikom pisanja članka, stoga niti ne pomišljamo kako bi se i sami snašli u ovoj situaciji.

Najgore od svega je to što prilikom prošnje nemaš prevelikog izbora, budući da se nalazite taman iznad aktivnog vulkana s partnerom za kojeg možda ne znate kako bi reagirao da ga odbijete.

Ako ste pustolov ovaj članak vam može biti velika inspiracija, ali ako volite sigurnost standardna prosidba u fancy restoranu za vas je sasvim dovoljna.