FOTO by Next

Dekor

Tratinčice zaokupirale novu Next HOME kolekciju!

Daria Lovrić 23. veljače 2023.

Dekoracije u cvjetnom izdanju donose proljeće u naš interijer!

Iako su nas siječanj i veljača mazili toplim zrakama sunca i podosta visokim temperaturama za ovaj dio godine, prognoze ovog vikenda najavljuju pad temperatura, pa čak i snijeg. Ipak, ne brinemo se previše, jer još sitno brojimo do dolaska proljeća i znamo da su najniže temperature iza nas.

Ručnik – € 9

Počevši s Valentinovom, krenuli smo s unošenjem cvjetnih detalja u naš dom u obliku predivnih buketa, a kako biste se uživjeli u proljetnu atmosferu, svoj dom oplemenite home dekorom s cvjetnim motivima.

Tratinčice ugledale svjetlo dana!

U ponudi web trgovine Next probali smo predivne primjerke s motivima tratinčica koji će u vaš dom unijeti svježinu i dašak proljeća.

Preslatki nježni cvjetići bijelih latica i žutog tučka, jedni su od najprepoznatljivijih u svijetu. S njima se najčešće susrećemo još od malih nogu dok smo se igrali i na livadama istraživali vjenčiće, narukvice i ogrlice.

Jastuk – € 19

Divni cvjetovi krase tepihe, kupaonske staze i dekorativne jastučiće koji će vaš interijer pretvoriti u mirnu oazu posutu cvijećem.

Naš favorit je set posteljine sa žutim pomponima koja će u vašoj spavaćoj sobi stvoriti mirnu i opuštajuću atmosferu baš kao da ležite na zelenoj travi s pogledom na nebo.

Posteljina – € 24

Nema ljepšeg početka dana od onog kada nas odmorne probudi miris jutarnje kave, posebice ako svoj jutarnji napitak možete ispijati u udobnosti svoga kreveta. Kako biste svoj omiljeni napitak ispili s osmijehom na licu, obavezno škicnite prekrasne pletene podmetače u obliku cvijeta tratinčice.

Podmetači za čaše – € 15

Naše favorite s cijenama škicnite u našoj galeriji ili putem Next web trgovine.