FOTO by Zara

Moda

Tratinčice ugledale svjetlo dana! Nova Zarina baby blue torbica osvaja cvjetnim detaljima!

Viktoria Šafranić 21. veljače 2022.

Model, boja, dizajn, sve je za čistu desetku!

Još jedan ponedjeljak, još jedan tjedan u veljači, pa kad će to proljeće, svi se manje-više pitamo… Još nas tjedan dan dijeli do ožujka, mjeseca u kojem ulazimo u najraskošnije godišnje doba, ono u kojem se ponovno budimo. Taj polet i energija koji vladaju u zraku, pomiješani s prekrasnim pejzažom zaista su neprocjenjivi.

Svi se želimo uklopiti u tu idiličnu sliku proljeća, noseći svjetlije, pastelne ili vibrantne boje, kombinirajući uzorke poput cvijeća, točkica i slično…

Zara je također o tome razmišljala dok je kreirala novu torbicu čiji detalji idu upravo o tom smjeru. Riječ je o bucket, odnosno vrećastom modelu popustom perlicama i cvjetnim detaljima. Ovu baby blue ljepoticu krase tratinčice, jedno od najdražeg proljetnog cvijeća.

Iako je mini veličine, unutar iste stat će vam sve one osnovne potrepštine, a možete je nositi u ruci ili preko ramena. Toliko je šarmantna da vam uz ovaj modni dodatak nije potreban nakit ili neki drugi accessories. Zamišljamo je uz bež baloner, svijetlo plave traperice, bijelu košulju i loaferice, ili uz večernji outfit poput bijele haljine i sandala s remenčićima (kada nam vrijeme to dopusti).

Ova je torbica tek nedavno stigla na njihove police, no ubrzo bi mogla postati bestseller pa ako želite biti vlasnicom iste, predlažemo da se zaputite u obližnju Zaru ili je naručite putem LINKA po cijeni od 299,90 kuna!

Španciranje gradom uz ovu će torbicu postati naša najdraža proljetna aktivnost…