Moda

Tratinčice obasule nove House bijele tenisice!

Viktoria Mikulić 29. ožujka 2023.

Ljubav prema tratinčicama njegujemo još od djetinjstva...

Znate da je proljeće u punom jeku kada lijepe male tratinčice počnu iskakati u parkovima i našim dvorištima. Nemoguće je ne nasmiješiti se kad god vidimo tratinčicu, jer ista u nama budi nostalgiju na dane djetinjstva.

S radošću se prisjećamo svih onih trenutaka kada smo s najboljom prijateljicom izrađivali lančiće od tratinčica, stavljali ih u kosu i vjerovali posljednoj latici koja je otkrivala sviđamo li se našoj simpatiji ili ne, uz kultnu igru “Voli me, ne voli me.”

Svaka pomisao na ovaj cvijet ispunjena je ljubavlju. Tratinčice su omiljene tisućama godina i simboliziraju nevinost i čistoću te su izvrsne kao dekor na vjenčanima zbog svoje nježne bijele boje. Poznate su i kao cvijet božice ljubavi, ljepote i plodnosti.

Bijele tenisice donose razigrane tratinčice u outfit!

Osim što ih najčešće viđamo u vidu cvijeća, tratinčice su obasule i naše odjevne kombinacije te modne dodatke. Ovaj tjedan nam je već zapeo za oko jedan primjerak s tratinčicama koji smo pronašli na web trgovini Etsy.

Riječ je o ruksaku za svaki dan koji donosi razigrane tratinčice u naš proljetni outfit! Njegov romantičan i decentan izgled pruža mogućnost da ga spojimo sa sličnim parom u obliku tenisica.

Na web trgovini House pronašli smo neodoljive bijele tenisice s daškom zelene i bež boje te tratinčicama koje krase vezice i stražnju stranu.

Također, ovaj ljupki cvijet dolazi i kao privjesak. Njihova cijena iznosi 29,99 EUR i must-have su za proljetne dane. Ako su se i vas jednako dojmile, naručite ih putem House online shopa.