Poznati

Jennifer Lopez okinula jutarnji selfie i pokazala “no makeup” lice u 51.godini!

Antonija Andabak 02. kolovoza 2020.

Unatoč komplimentima, J.Lo ne krije da ponekad retušira fotografije. Je li i u ovom slučaju riječ o obradi selfija, procijenite sami!

Jennifer Lopez opet je “zapalila” internet, ovoga puta ne svojom slavnom guzom, niti raskošnim haljinama, već jednim običnim selfijem na kojem pozira u bijelom ogrtaču bez trunke šminke. Ova slika je s razlogom postala viralna već u par sati od objavljivanja i to doista ne iznenađuje.

Jennifer Lopez prati vojska od 127 milijuna pratitelja diljem svijeta koji je obasipaju komplimentima neovisno o postovima na društvenim mrežama, no ovoga je puta 51-godišnja pjevačica podijelila, rekli bismo, intiman jutarnji trenutak kojim su se oduševile pripadnice ljepšeg spola koje ju inače ne prate.

Na Twitteru se se neki malo i našalili na račun njenog besprijekornog izgleda u jutarnjim satima, pa su uspoređivali svoje “jutarnje” izdanje i onim J.Lo, no u globalu, pjevačica je zasluženo primila mnoge komplimente vezane za njen mladolik izgled. Neki će reći da ipak ima malo makeup-a ispod korijena donjih trepavica, no to ćemo jednostavno pripisati netemeljitom uklanjanju šminke od dana ranije (svima se događa).

Koliko je poznato, za ovu se latino ljepoticu ne spominju glasine glede korištenja botoksa, no kako je sama u jednom intervjuu priznala, svoje fotografije prepušta profesionalcima da ih obrade prije obave u poznatim časopisima, pa iste usluge koristi i pri nekim objavama na društvenim mrežama.

Za Jennifer bismo mogli reći i da u pedesetima “rastura” što se izgleda tiče, a tome u prilog ide i fotografija s početka karijere iz koje je vidljivo da se glumica samo još proljepšala uz nešto svjetliju kosu, uredne obrve i pravilno nanošenje make-upa pri čemu bira zemljane tonove koji komplimentiraju njenoj puti.

S obzirom na to da mladolik izgled ne ide bez fizičke aktivnosti, Jennifer ima još aduta kojima se može pohvaliti, no svakako možemo zaključiti da je jedna od rijetkih javnih osoba koje se osjećaju dobro u svojoj koži!