Moda

Traper jakne – 10 must have koje će biti HIT sezone

Krešimir Šustić 19. veljače 2020.

Omiljeni model vraća se u velikom stilu Povratkom mode u 90-e vratile su nam se i omiljene traper jakne. Sezona je nezamisliva bez ovoga pomalo vintage komada koji pristaje na ama baš sve. Svijetla, tamna ili šarena krpica omiljena je među fashionisticama koje društvene mreže obasipavaju fotkama u izabranim modelima. I ove godine popularna je […]

Omiljeni model vraća se u velikom stilu

Povratkom mode u 90-e vratile su nam se i omiljene traper jakne. Sezona je nezamisliva bez ovoga pomalo vintage komada koji pristaje na ama baš sve. Svijetla, tamna ili šarena krpica omiljena je među fashionisticama koje društvene mreže obasipavaju fotkama u izabranim modelima.

View this post on Instagram

📷 @janinahunger

A post shared by Rosalie Schmoller (@ros.sch) on

I ove godine popularna je oversized jakna koja idealno pristaje uz svakodnevne, ali i večernje kombinacije. Top među novitetima su definitivno kratki modeli traper ljepotica koji dolaze u različitim bojama.

Pufasti rukavi koji su veliki trend ove godine krase ih i daju im dodatni šarm. Pomalo divlji i rock look uz izlizane i tamne modele bit će zagarantiran. Modni klasik nije nas razočarao, a vjerujemo da ni neće.

Zarine traperice nosili bismo od 0-24! Raskošna galerija denim modela već od 49,90 kuna!

Bacili smo se u potragu za it komadima i jedva smo suzili izbor na 10 te ih postavili u galeriju.