FOTO by River Island

Moda

Traper jakna? Baloner? 2u1 traper baloner mogao bi postati bestseller!

Viktoria Mikulić 22. kolovoza 2023.

Pronašli smo najljepšu uvertiru u jesenske lookove…

Ako se svake jeseni dvoumite trebate li kupiti traper jaknu ili baloner, toj muci je konačno došao kraj. Sada možete imati oboje u jednom odjevnom predmetu. Poznati britanski brend River Island lansirao je traper baloner koji će prigrliti sve fashionistice, a isti su iskombinirali s trapericama, kako mu i priliči. Budući da je “traper na traper” jedan od aktualnih trendova, ne sumnjamo da ćete ga i vi spojiti s omiljenim jeansom.

Iako se traper smatra casual odjevnim komadom, u ovoj elegantnoj verziji više ga vidimo uz visoke potpetice i neki svečaniji look. Traper itekako može izgledati glamurozno, posebice u River Island inačici prepunoj raznih detalja. Uz oversized rukave, tu je i traka oko struka koja naglašava siluetu.

Vjerujemo da bi ovaj novitet mogao postati bestseller, stoga budite brzi ako ga želite ugrabiti. Svi smo još uvijek u ljetnim danima i nekako nam se čini nelogično kupovati jesensku garderobu dok se vanjske temperature kreću između 30-40 stupnjeva, no ovakvu priliku ne vrijedi propustiti.

Iako posljednjih godina jeseni kao da ni nema i često se pitamo da li se isplati kupovati prijelaznu garderobu, ovakav komad uvijek je dobro imati u ormaru jer mu se uvijek možete vraćati.

Njegova cijena iznosi £105.00, a naručiti ga možete putem LINKA!