Odjeća

Traper haljine su totalni must-have i ove sezone!

Viktoria Mikulić 16. siječnja 2020.

Nosili bismo ih uz tenisice, čizme iznad koljena, gležnjače, espadrille, salonke, sandale...

Kada bi nas netko upitao koliko pari traperica imamo u ormaru, vjerojatno bismo morali malo zastati i razmisliti o točnom odgovoru. Od onih koje smo nosili davno prije, modela iz prošle sezone do primjeraka koji su trenutno aktualni, većina nas se nerado odvaja od istih te bez obzira nosimo ih ili ne, volimo da su tu negdje u blizini.

Traperice su gotovo jedini komad (možda eventualno još bijela košulja) koji iz godine u godinu postaje sve popularniji. Ono što se mijenja su krojevi, određeni detalji i dužina istih, no sve u svemu, čuvamo ih kao suho zlato jer znamo da će kad tad ponovno vidjeti svjetlo dana.

Kada govorimo o jeansu, postoji još nekoliko artikala koje referiramo poput traper jakni, sukni i haljina, osobito u plavoj boji. Mi smo na službenim stranicama River Islanda i Asosa pronašli desetak modela koji su istodobni ugodni za nošene i atraktivni.

Bez obzira imate li fetiš na isprani traper, preferirate klasičnu plavu boju ili ga birate u crnoj varijanti, sigurni smo da će vam jedna od ovih traper haljina pristajati kao salivena. Iznad koljena, midi modeli, pufasti rukavi, gumbići, odabir je na vama…

Asos oversized traper haljina na gumbiće £38.33

River Island traper haljina s remenom £55.69

Asos duga traper haljina na kopčanje £28.93

Asos Missguided traper haljina £35.44

River Island isprana traper haljina £55.00

Asos Lipsy traper haljina £33.63

River Island klasična traper haljina £50.00

River Island oversized traper haljina £60.00

River Island haljina s pufastim rukavima £55.00

River Island crna traper haljina £55.00