FOTO by Bershka

Moda

Traper bralette s lancima upravo se pojavio na policama Bershke!

Viktoria Šafranić 28. travnja 2021.

Tandem uz bijeli T-shirt, ili ipak NE?

Bershka nas često počasti neuobičajenim stvarčicama koja podijele mišljenja, a upravo jedan takav proizvod stigao je u njihove trgovine. Riječ je o braletteu o kojem mnogi pišu kao o must-have artiklu za ženski ormar, no mi još uvijek nismo sigurni bismo li ovaj trend prigrlili ili zanemarili.

Ono što ga čini atraktivnim definitivno je traper bez kojeg su nam proljetni dani nezamislivi. Zimi je slična varijanta predstavljena u crnoj boji i kožnom izdanju, što nije polučilo pretjeranim oduševljenjem od strane vas, naših čitatelja. Ipak, mislimo da će denim verzija dobiti i pozitivne ovacije.

Ovaj model možemo zamisliti uz casual odjevne predmete, poput traperica, T-shirta i tenisica. Predstavlja savršen modni dodatak i uz mini i midi haljine u bijeloj boji. Ljepotica koja ga nosi ima osmijeh od uha do uha, a mi vjerujemo da to nije samo za potrebe snimanja već da je ovaj detalj upravo namijenjen tome da se noseći ga, dobro zabavimo.

Ne znamo hoće li ovaj luckasti dodatak poznatog high street brenda dobiti i kod vas zeleno svjetlo, no sigurni smo da će ga fashionistice s lakoćom uklopiti uz mnoštvo outfita. Veličina traper bralettea je univerzalna, a na vama je da odlučite isplati li se uložiti 119,90 kuna za ovaj accessories. Više detalja potražite na LINKU.