FOTO by IMDb

Film

Trailer za Jurassic World Dominion je konačno tu!

admin 11. veljače 2022.

Pogledajte trailer... Nas je oduševio!

Prije nekoliko sati pušten je prvi trailer za film Jurassic World Dominion, a svi obožavatelji dinosaura i specijalnih efekata oduševljeni su prikazanim.

Svrstan kao posljednji dio trilogije Jurassic World, Dominion će prikazati neke potpuno nove dinosaure, ali i poznata lica unutar glumačke ekipe.

Foto: IMDb

Zvijezde prethodnih nastavaka, Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, vraćaju se kao glavni likovi Owen Grady i Claire Dearing, a pridružuju im se Justice Smith kao Franklin Webb i Jeff Goldblum kao Ian Malcolm. Sam Neill, dio originalne postave Jurassic-u Park filmova, vraća se u svoju ulogu Alana Granta.

Foto: IMDb

Osim glumačke postave zanimljive su i nove vrste dinosaura poput Pyroraptorsa, Moros intrepidusa i Atrociraptorsa

Radnja filma počinje četiri godine nakon događaja u Jurassic Worldu: Fallen Kingdom, u kojem smo vidjeli kako se genetski modificirani dinosauri prodaju na dražbi tvrtkama diljem svijeta. 

Foto: IMDb

Iako se Jurassic World Dominion reklamira kao posljednji film u trilogiji Jurassic World, producent Frank Marshall uvjerio je obožavatelje da nadolazeći film neće biti posljednji.

Umjesto toga, Dominion će označiti “početak nove ere” za franšizu.

Foto: IMDb

Film Jurassic World Domination trebali smo već gledati na filmskim platnima, ali pandemija je utjecala i na raspored ovog filma tako da ćemo se ipak malo strpjeti. Do tada uživajte u scenama tek objavljenog trailera koji će svim ljubiteljima predivnih scena oduzeti dah.

Jurassic World Dominion očekujemo u Cinestar Cinemas kinima u mjesecu lipnju i veselimo se povratku u svijet dinosaura.