FOTO by Instagram @euphoria

Film

Trailer za 2. sezonu Euphorije napokon je stigao!

Mia Vodopija 25. studenoga 2021.

Ne možemo se zasititi Zendaye!

Dugo očekivana druga sezona Euphorije konačno je potvrdila datum izlaska. HBO drama, u kojoj Zendaya glumi tinejdžerku i ovisnicu o drogama, emitirala je svoju prvu sezonu još 2019., a dva jednokratna specijala izašla su u prosincu 2020. i siječnju ove godine.

Za sve zaljubljenice koje nisu mogle dočekati nove pustolovine Zendaye i njezine ekipe, imamo dobru vijest! Morat ćete se strpjeti još malo zato što druga sezona će biti premijerno prikazana 9. siječnja 2022.

Trailer druge sezone prikazuje Zendayu, odnosno Rue Bennett kako pleše s jastukom u svojoj kući, prije nego što dobijemo montažu intenzivne akcije koja slijedi. Trailer dolazi nakon što je glumica ranije ove godine zadirkivala svoje pratitelje opisavši drugu sezonu kao “tešku sezonu”. Za Teen Vogue izjavila je: “Serija je bila intenzivna”.

Druga sezona bavit će se posljedicama prekida Rue (Zendaya) i Jules (Hunter Schafer). Prva sezona Euphorije završila je bombastično – izbezumljena Rue se vraća kući nakon prekida s Jules.

Prisjetila se kad joj je otac preminuo nakon bolesti i oblači njegovu crvenu majicu s kapuljačom – onu koju je nosila cijelu sezonu – i žestoko se svađa s majkom dok njezina sestra gleda. Rue se tada drogira do te mjere da doživi halucinacije, što uključuje sekvencu pjesme i plesa koja završava tako da se Rue penje po hrpi ljudi na ulici koji nose istu majicu s kapuljačom.

U traileru za sezonu 2, Rue pleše oko svoje kuće na melodiju Franka Sinatre “Call Me Irresponsible”, samo da bi ju njezina mlađa sestra (Reid) pitala je li napušena. Tu su i scene tinejdžera koji tulumare i upadaju u sukobe s policijom. Više sadržaja o drugoj sezoni nije objavljeno – morat ćemo ju pogledati!

Većina glavnih glumaca prve sezone također će se vratiti, uključujući Angusa Clouda, Jacoba Elordija, Algee Smitha, Sydneyja Sweeneya, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javona Waltona, Storm Reida, Austina Abramsa i Niku King.

Jedva čekamo vidjeti nove pustolovine naše omiljene Rue i ekipe!