FOTO by Laboratorios BABÉ

Ljepota

Total Cream – univerzalna krema koju će vaša koža obožavati

admin 15. studenoga 2022.

Upoznajte hit proizvod brenda Laboratorios BABÉ

Svako novo godišnje doba donosi i nove izazove za vašu kožu, a u ovom koje nam dolazi bit će nam potrebna povećana njega kako bi naša koža ostala zaštićena i u najgorim uvjetima. Možemo se “naoružati” s nekoliko specijaliziranih proizvoda za njegu lica, vrata, ruku i nogu ili kompletnu njegu možemo prepustiti jednoj univerzalnoj kremi u koju će se vaša koža zaljubiti.

Riječ je o Total Cream univerzalnoj kremi španjolskog brenda Laboratorios BABÉ koju bismo najkraće mogli opisati kao “krema za sve“.

Brzo i praktično rješenje za sve

Total Cream kreirana je kako biste svojoj koži mogli pružiti zaštitu u bilo kojem trenutku na najbolji mogući način. Osim što ćete ju zaštititi, Total Cream pruža i regeneraciju koja će vašoj koži priuštiti “prvu pomoć” dok ne dobije trajno odgovarajući tretman.

Ova univerzalna višenamjenska krema u nekoliko će trenutaka hidratizirati, regenerirati, zaštititi, umiriti i omekšati vašu kožu, bez obzira radi li se o licu, rukama, vratu ili nogama.

Dolazi u malom i praktičnom pakiranju kojeg možete imati uvijek uz sebe te tako osigurati vašoj koži sigurnost na svakom koraku.

Tajna je u sastojcima

Zvijezda po pitanju sastojaka ove moćne kreme zasigurno je CICA (Centella asiatica ekstrakt) koja je zaslužna za regeneraciju kože.

Hijaluronska kiselina i umirujući kompleks čine kožu svilenkastom i hidratiziranom, dok niacinamid i prebiotik pojačavaju i uravnotežuju kožnu barijeru.

Pomoći će svima koji se bore s iritacijama i crvenilom, kao i sa suhom, dehidriranom i zategnutom kožom. Sve što trebate je nanijeti kremu te ju umasirati na željeno mjesto dok se potpuno ne upije, a njeni bogati sastojci u nekoliko će trenutaka pružiti ljubav vašoj koži.

Bilo kad i bilo gdje

Total Cream kreirana je kao rješenje za one trenutke kada naša koža traži dodatnu zaštitu i pojačanu njegu. Uz sve nabrojene benefite, Total krema izvrsna je kao primer prije nanošenja make -upa.

Bez obzira stavljate li puder na lice od jutra kada su pred vama svi dnevni zadaci ili tek za neku svečanu prigodu od nekoliko sati, uz ovaj primer ispod tekućeg pudera sve ćete svoje aktivnosti obavljati s elanom. Vaša šminka zadržat će postojanost kroz čitav dan, a vi ćete se osjećati lagano, samopouzdano i energično.

Kao šećer na kraju priče o ovoj univerzalnoj kremi dolazi i njezina cijena. Od samo 99,90 kuna za pakiranje od 60 ml čini ju izuzetno pristupačnom u odnosu na sve ono što pruža.

Total Cream brenda Laboratorios BABÉ možete kupiti u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, a za još više inspiracije o ovoj čudesnoj kremi pogledajte i njihovu društvenu mrežu Instagram.