FOTO by Tot Kaša ART

Dekor

Tot Kaša ART – najoriginalnije slike na platnu koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Viktoria Mikulić 24. srpnja 2020.

Izvrstan su poklon za različite prigode jer će uistinu svakome izmamiti suzu radosnicu…

Ima tih osoba u našim životima koje nam posebno znače. Prema njima se odnosimo nježnije nego prema većini ljudi, jer nas svakodnevno ispunjavaju te pružaju neprocjenjiv osjećaj sreće.

Takve rijetke zvijezde treba čuvati kao kap vode na dlanu i pokazati im ne samo riječima, već i djelima koliko smo zahvalni što su tu.

Ako vam je nakon ovog našeg uvoda netko blizak na umu kome biste poklonili čitav svijet, nastavite čitati dalje. Bez obzira bio to rođendan, godišnjica, vjenčanje, krstitke, sveta pričest ili neka sasvim druga prigoda, svoje najmilije u tim trenucima želimo darivati nečim originalnim.

Ponuda na tržištu zaista je impresivna, no moramo priznati da nema puno onih stvari koje u nama odmah izazovu najdublje emociju, pokloni koji nam ostaju kao vječna uspomena.

Mi smo upravo naišli na jedan takav brend koji nas je momentalno oduševio svojim umjetničkim slikama. Tot Kaša ART, iza čijeg imena stoji kreativna slikarica Kristina Tot Kaša donosi nam spektar remek djela, odnosno slika na platnu koje izazivaju nostalgiju.

Osnivačica brenda odlučila je uzeti kist u ruke 2015. Godine, a danas je već dobro poznato lice umjetnosti u Međimurju. Inspiracija joj, kaže, dolazi sama od sebe, a nekad provodi sate na internetu tražeći neko zanimljivo lice. Govori da ono ne mora biti savršeno, već mora imati „ono nešto“ po čemu joj mora biti posebno.

 „Volim slikati ljudska lica, toliko emocije ima u njima. Na neki način u tim portretima prezentiram sebe i svoje osjećaje. Iako u posljednje vrijeme preferiram i animalizam u nešto apstraktnijem, humorističnijem i modernijem obliku. Volim jarke, izražajne boje i kontraste. Kada slikam, ulazim u neki drugi svijet, palim glazbu i sve ostalo nestaje. Ostajemo samo boja, platno, kist i ja te slika u većini slučajeva nastane za jedan dan“ – opisala je Tot Kaša svoju strast.

Sebe opisuje kao izuzetno nestrpljivu osobu pa sve što zamisli, mora odmah prenijeti na platno jer u protivnom gubi volju za tim projektom i već smišlja novi.

Također, uvijek odabire platna većih dimenzija jer smatra da je dobru ideju šteta potrošiti na malo platno.

Mi smo u galeriji izdvojili nekoliko njezinih impresivnih slika koje će nesumnjivo brzo pronaći put do svojih kupaca i zaljubljenika u umjetnost.

Ako su se i vas jednako dojmile ove slike i u potrazi ste za jedinstvenim poklonom, ili jednostavno sami sebi želite priuštiti dašak umjetnosti u vlastitom domu, ne propustite pogledati i ostale personalizirane primjerke.

Za detaljnije informacije o ovom kreativnom brendu posjetite službenu stranicu totkasa-art.hr. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.