FOTO by Instagram @torteito

Dom

Torte i to imaju čokolade s porukama koje su najoriginalniji poklon za Valentinovo!

Daria Lovrić 13. veljače 2023.

Zasladite Dan zaljubljenih efektnim desertom!

Još nas jedan dan dijeli do Valentinova, najromantičnijeg dana u godini. Ako još uvijek nemate poklon za svoju bolju polovicu ili ste u potrazi za slasticama koje će biti savršen dodatak vašem iznenađenju pronašli smo zanimljiv izbor čokolada koje će vas oduševiti.

Zasigurno ste do sada već čuli za sočne deserte poznate slastičarnice Torte i to te njihovu gastro-dizajnersku suradnju s Malom radnjom dizajna. Riječ je o slatkom projektu koji morate kušati.

Radi se o ručno rađenim čokoladama s humorom, ljubavlju i kreativnim natpisima “Male radnje dizajna”. Čokolade raznih okusa u mliječnoj i tamnoj varijanti dolaze s raznim dodacima kao što su lješnjaci, naranča, brusnice, višnje i krupna sol i nalaze se u omotima s duhovitim natpisima.

Čokolade s originalnim i simpatičnim porukama poput: „Otvori prozor, ljubav je u zraku“, „Miriše ko da je ljubav“, „Mile disko, ja tebe“, „Volim te puno + PDV“, „I love you, jer LOVE nikad dosta“, „Misliš da je ljubav kiša, pa da pada s neba“.

Čokolade s natpisima možete pronaći na svim Torte i to lokacijama po cijeni od 7€. Ove šaljive čokolade odličnog su okusa, izmamiti će osmijeh na lice vaše voljene osobe, a omot možete sačuvati za uspomenu.

Osim po svojim čokoladama, slastičarnica Torte i to poznata je po svojim ukusnim tortama i kolačima koji oduševljavaju i najzahtjevnija nepca.