FOTO by Rommy DeBommy

Moda

Torbice zbog kojih omiljene slastice nosimo kao modne dodatke

Krešimir Šustić 16. listopada 2020.

Upečatljivi šareni modeli koje se ne bi svatko usudio isfurati

Torbice su najpoželjniji modni dodatak koji dolazi kao završni pečat na cjelokupnu modnu kombinaciju, i najčešće oduzima svu pažnju.

Najrasprostranjeniji accessoriesi na svijetu dolaze u različitim oblicima, materijalima, dizajnu, uzorcima i naravno, u cijenama koje su prihvatljive, ali i onima za koje je potrebno izdvojiti cijelo bogatstvo.

20 Zara city torbica koje su potrebne našoj jesenskoj garderobi

Svatko od nas se trudi izgledati unikatno, pa tako pažljivo biramo stvarčice koje ćemo kupiti u nadi da nitko neće imati baš isti takav odjevni predmet.

Ono što smo pronašli, posebno će se svidjeti svi zaljubljenicama u slatke deserte i učiniti njihova dnevna i večernja izdanja uistinu nenadmašivim i dosad neviđenim.

Nizozemski brend Rommy DeBommy, počeo se baviti proizvodnjom neuobičajenih modela torbica koji nam dolaze u obliku krafni, torta, kolača, kao i krumpira, brokula i sličnog.

Torbice su izrađene od tvrde pjene, na stražnjoj strani imaju visokokvalitetnu umjetnu kožu i dječji ružičasti patentni zatvarač, a svojom pojavom će privući znatiželjne korake gdje god da krenete.

S obzirom na to da imaju lanac koji omogućuje da ih nosimo preko ramena, idealne su za casual kombinacije za gradsku špicu, ali i večernje lookove uz malo elegantnije stajlinge.

U nastavku donosimo naših 15 favorita koje smo izdvojili iz mase, a ostatak ove upečatljive kolekcije, kao i cijene, možete provjeriti klikom na LINK.