FOTO by c-and-a

Moda

Torbice “za pod bor”! C&A u pravi čas lansirao šarmantni Mickey Mouse accessories!

Antonija Andabak 13. prosinca 2020.

Ove ćemo zime ponosno nositi slatke Mickey Mouse torbice!

Kada pogledamo unatrag modne 2020.godine, možemo zaključiti da je ista protekla u znaku accessoriesea i odjevnih komada inspiriranih popularnim Disney likom Mickey Mouseom i njegovom družicom Minnie koja ga jednako tako popularno prati u stopu.

Tako se taj dvojac pojavio kao vodeći print svih poznatih nam high street brendova, a istom nisu odoljeli niti high end brendovi poput Gucci modne kuće koji je lansirao zanimljiv set torbica, dok je simpatičan miš ukrašavao Rolex satove.

Cjenovno daleko prihvatljiviji od spomenutih brendova, omiljen nam C&A, ovih je dana na svoju web stranicu postavio novi set torbica među kojima su se momentalno istaknule Mickey Mose torbice na rame zbog kojih nam je srce malo brže zakucalo.

Zlatnu okruglu torbicu izrađenu od umjetne kože, ukrašavaju prepoznatljive uši zbog kojih će mnogi komplimenti ići na račun ove dražesne torbice s podesivim remenom. Zlatna boja u mat verziji nije napadna nijansa ove prostrane torbice zbog koje je možete nositi gdje god se uputili.

Za one kojima se sviđa oblik ove torbice ali preferiraju suptilnije nijanse, istu možete kupiti OVDJE u crnoj boji za 130 kn

Torbica koju također možete nositi u više prilika jest ona koja se transformira iz svečane u zaigranu jednim skidanjem ili stavljanjem Mickey Mouse privjeska koji čini drastičnu razliku u dojmu koji ostavlja ova torbica sa zlatnim lancem.

Ista dolazi u dvije nijanse, petrolej plavoj i crnoj. Njena cijena je 130 kn i možete je checkirati OVDJE.