FOTO by Stradivarius / Bershka

Moda

Torbice za jesen: 20 modela iz high street ponude od 99 do 149 kuna!

Viktoria Šafranić 04. rujna 2020.

Jesenski favoriti pristupačnih cijena dolaze ih Bershke i Stradivariusa...

Svaka pripadnica nježnijeg spola ima svoje kriterije prilikom kupnje omiljenog ženskog modnog dodatka- torbe.

Nekome je najbitnija praktičnost što otprilike znači da torba treba biti prostrana, zahvalnog materijala i dovoljno lagana kako nas ne bi opterećivala prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Druga skupina žena ih kupuje na temelju njihovog izgleda. Bez obzira koliko neka torba bila ugodna za nošenje ili dolazi s izuzeto prihvatljivom cijenom, mnoge ljepotice neće se odlučiti za istu ukoliko trenutno nije u trendu.

Za mnoge pak veliku ulogu igra cijena i koliko god dizajn odgovarao njihovom ukusu, mnoge od nas ipak neće biti u mogućnosti potrošiti pravo bogatstvo za jedan modni primjerak.

Kako bismo udovoljili svima, svakodnevno pokušavamo pronaći modele iz high street ponude koji su izgledom nalik poznatim svjetskim markama, no ipak znatno povoljniji.

U Stradivarius i Bershku upravo je pristiglo dvadesetak gradskih torbica koje ćemo rado uvrstiti u svoju garderobu.

Unutar asortimana mogu se pronaći crvena, smeđa, plava, lila, crna i još mnoge druge divne boje. U ove torbice stanu vam samo one esencijalne stvarčice poput mobitela, ruža za usne, ključeva i slično, no više od toga nam nije ni potrebno, zar ne?

Tamnije boje možete s lakoćom uklopiti uz poslovne outfite, dok će se svjetliji tonovi najčešće nositi u ležernim kombinacijama.

Zavirite u galeriju i saznajte cijene ovih 20 chic modela: