FOTO by Zara

Moda

Torbice ukrašene perlicama su trend koji nastavlja vladavinu, a Zara ima neodoljive primjerke!

Daria Lovrić 03. svibnja 2023.

10 stylish modela koji će začiniti večernji outfit!

Zašto se uklapati kada se možete isticati gdje god se pojavili? Sudeći prema modnim trendovima i modnim komadima koje pronalazimo u kolekcijama poznatih brendova, zadnjih nekoliko sezona važno je svakodnevni outfit začiniti barem jednim upečatljivim komadom, bez obzira na to jeste li se zaputili na posao ili u izlazak.

Zara torbica s perlicama
49.95 € 

Preferirate li više klasičnu eleganciju i jednostavne krojeve kada je riječ o odjevnim komadima, preporučujemo vam da se u tom slučaju poigrate barem s modnim dodacima i obućom.

Zara torbica s perlicama 1
35.95 € 

Party torbice u vibrantnim bojama pozivaju u večernji izlazak!

Torbice s perlicama postale su popularne u kasnim 1800-ima tijekom industrijske revolucije, međutim, nastale su puno ranije kada je većina žena radila vlastite torbe šivanjem ili heklanjem staklenih ili metalnih perli na mrežicu. Stavljajući sitne perle, mogle su napraviti razne slike na temelju uzoraka ili snova koje su doživjeli.

Zara torbica s perlicama 2
49.95 € 

Od samih početaka, torbe s perlama nosile su slavne osobe, influencerice i trendseterice, a sada se vraćaju bogatije i popularnije nego ikada.

Bilo da želite podići vaš jednostavan i jednobojan outfit ili ga začiniti živopisnim teksturama i jarkim bojama, torbice s perlama vrište “modno” na najbolji način.

Zara torbica s perlicama 3
39.95 € 

Unutar Zara asortimana pronašli smo deset preslatkih modela koji će vas natjerati u shopping. Naš favorit je baguette model u kombinaciji popularne lila i jarke žuta s cvjetnim motivima.

Neke od modela s cijenama škicnite niže u galeriji ili putem Zara web trgovine.