FOTO by Ted Baker

Moda

Torbice u pastelnim tonovima nalik uskršnjim pisanicama upotpunit će proljetni outfit!

Daria Lovrić 22. ožujka 2023.

Limeta zelena ili nježno ružičasta? Koju vi birate?

Napokon je stiglo proljeće i svjedoci smo buđenja prirode. Uskoro će zelene livade preplaviti raznobojni cvjetići, procvast će krošnje stabala i gradske ulice okupati zrake sunca. Svakim danom možemo očekivati sve više temperature koje će nas nagnati na izlazak iz kuće i sve ćemo više vremena provesti uživajući u prirodi i na otvorenom.

Ted Baker crossbody torbica u nježnoj boji limete

Kako biste na svakom koraku izgledali stylish i dotjerano, svoju garderobu upotpunite zanimljivim modnim dodacima i obućom koji reflektiraju proljeće. Čak i ako ste ljubitelji klasičnih boja i minimalističkog dizajna, odabirom samo jednog modnog komada, primjerice torbice, napravit ćete veliku razliku.

Neodoljive mini torbice u Ted Baker režiji!

Unutar nove proljetne Ted Baker kolekcije pronašli smo prekrasne torbice koje su nas očarale na prvi pogled. Svojim efektnim bojama asociraju na uskrsne pisanice i unose dašak proljeća u svaki outfit.

Šarmantni primjerak dolazi u dvije pastelne nijanse – nježnoj limeta zelenoj i romantičnoj ružičastoj. Našu pažnju privukla je isprepletena kožna ručka u jarkim bojama.

Ted Baker crossbody torbica u nježnoj ružičastoj boji

Limeta zelenu krasoticu upotpunjuju jarka limeta i boja zelene jabuke, dok su dizajn ružičaste upotpunile narančasta, jarka limeta i pink.

Elegantna kožna torbica izrađena je od vrhunske kože i ima podesivi remen koji vam omogućava nošenje na različite načine, dok magnetsko zatvaranje osigurava brz i jednostavan pristup stvarima.

Želite li i vi svoj proljetni outfit začiniti chic accessoriesom i podići ga na jedan viši nivo, novitete škicnite putem Ted Baker web trgovine. Cijena efektnih torbica iznosi £130.