Modni dodaci

Torbice koje oduzimaju dah!

Viktoria Šafranić 13. travnja 2017.

Velike torbe ispale su iz štosa!

Kad se samo sjetim koliko sam se trudila još prije dvije godine, a pretpostavljam i većina nas kupiti što veću torbu, koja je, što tada nisam shvaćala, prekrila pola mojih odjevnih kombinacija. Osim toga, nema što nisam stavila u nju kako bi izgleda još upotpunjenije. Čemu to, pitam se sad? Jednom me je, tijekom šetnje, druga polovica pitala nosim li kamenje u toj ‘torbetini’ jer je točno tako izgledalo, do kraja šetnje bila sam skroz pogrbljena. Više nemamo tih problema. Sada točno znam što ponijeti sa sobom, eventualno mobitel, novce i sjajilo u svojoj sjajnoj torbici promjera 15cm. Nekako baš te male torbice daju posebnu čar svakoj kombinaciji i što je još zanimljivije, mogu biti lude i otkačene jer budući da su tako male, nitko vam neće zamjeriti.

Za vas smo pripremili 5 neodoljivih modela sa zlatnim lancem koji je postao izuzetno ‘prihvaćen’ modni detalj od strane svjetskih poznavalaca mode. Omiljene boje ovog proljeća nama su lila i žuta, stoga smo pronašli dvije blještave torbice uz koje ćete definitivno zasjati.

Za one pomalo neodlučne kada je riječ o boji, pronašli smo torbice s dvije nijanse.

A za žene koje znaju da je crna elegantna u svako godišnje doba, izvukli smo naš favorit, malenu crnu torbicu s dijamantima.

Sve torbice možete pronaći na web stranici brenda River Island.