FOTO by Calvin Klein

Moda

Torbice i ruksaci iz nove Calvin Klein kolekcije trebaju nam pod hitno!

Krešimir Šustić 14. kolovoza 2020.

Ove jeseni, dnevna i večernja izdanja zaokružit ćemo komadima iz tvornice modnog velikana

Povratak s ljetovanja je jedna od najgorih stvari na svijetu, no s druge strane, to je prilika da ugrabimo novitete iz novih kolekcija omiljenih brendova u kojima ćemo osvajati gradske ulice za vrijeme nove sezone.

Osim trendi komadima odjeće i obuće, pažnju treba posvetiti i modnim dodacima uz koje ćemo zaokružiti svako naše izdanje i dodati završni, upečatljivi touch.

Ponuda na web shopovima je ogromna, no mi smo se odlučili predstaviti vam novu kolekciju accessoriesa koji dolaze iz tvornice modnog velikana, Calvin Kleina.

Prevladavaju modeli u klasičnoj bijeloj, crnoj i crvenoj boji, ali i oni u baby rozoj, koja će unijeti dozu nježnosti i girly touch u sezonu koja nas uskoro očekuje.

U bogatoj ponudi smo pronašli velike shopper torbe, koje su idealne za poslovne pothvate i casual izdanja stvorena za slobodne dane, ali i one manje modele uz koje će svaki večernji ili party look dobiti dizajnerski štih.

https://www.instagram.com/p/CC7fj9Lg7zy/

Tu su i kraljevi praktičnosti, ruksaci, uz koje nećemo morati brinuti o količini stvari koje nosimo sa sobom na vikend izlete u prirodu ili u ležernu šetnju gradom.

U nastavku donosimo galeriju s deset favorita koje smo izdvojili, a cjelokupnu ponudu asortimana neodoljivih modnih dodataka možete provjeriti i kupiti klikom na LINK.