FOTO by Public Desire / Instagram @olgaliberlin

Moda

Torbica u obliku srca osvaja Instagram i trendseterice!

Daria Lovrić 17. studenoga 2023.

Glamur i romantika u jednom accessoriesu koji osvaja srca!

Odabir svečanog outfita za neke od nas je pravo uživanje, a s obzirom na raznovrsne događaje na kojima u nadolazećim tjednima moramo prisustvovati, već smo krenuli u potragu za stylish stvarčicama.

Osim odabira odjevnih komada kao što su haljine, suknje i topovi, pažnju treba obratiti i na odabir modnih dodataka.

Mini torbice su neizostavan modni dodatak za večernje izlaske iz nekoliko razloga. Prvo, njihova kompaktna veličina pruža dozu šarma i sofisticiranosti, istovremeno dopuštajući lako nošenje.

Osim toga, mini torbice omogućavaju nam da nosimo samo najosnovnije stvari, što olakšava održavanje jednostavnosti i elegancije u izgledu.

Torbica u obliku srca savršen je spoj glamura i romantike!

U potrazi za chic modelima pronašli smo efektnu torbicu brenda Public Desire koja je pokorila društvene mreže.

Torbica u obliku srca ukrašena srebrnim cirkonima podići će vaš svečani look na jedan viši nivo i skupiti mnoštvo komplimenata. Već smo pisali o ružičastoj verziji, međutim bezvremenska crna naš je favorit.

Public Desire torbica u obliku srca
Public Desire torbica u obliku srca

Iako ova večernja torbica ne pruža obilje prostora, bitno je da u nju smjestite samo najnužnije stvari poput ruža, ključeva i mobitela.

Mi ju vidimo uz svečanu šljokičastu haljinu ili suknje od baršuna i visoke potpetice. Odlično je što ju možete kombinirati sa svim bojama i svečanijim večernjim modnim komadima. Ovaj preslatki primjerak možete naručiti putem Public Desire web trgovine, po cijeni od €32,99.