FOTO by Puma

Moda

Torbica oko struka s potpisom Pume je detalj koji se ne propušta

Krešimir Šustić 21. siječnja 2021.

Metalni lanac i čak tri mini pretinca djeluju totalno coolerski

Svaka fashionistica u sebi krije strast prema određenim stvarčicama iz modnog svijeta, a najčešće su u pitanju cipele, tenisice ili nezaobilazne torbice.

Znamo da bez njih gotovo nikada ne izlazimo i da uz statement modele u cjelokupan stajling možemo unijeti osobni štih i ono nešto naše prepoznatljivo.

Budući da su glasnice našeg dobrog stila i praktični dio svake kombinacije, svako malo kupujemo nove kako bi obogatili svoje postojeće kolekcije.

Zadnjih par sezona na samom vrhu trendova, kao i na profilima društvenih mreža mogli smo vidjeti zanimljive primjerke koji se nose oko struka.

Baš poput i većine stvarčica koje posljednjih godina viđamo na policama i trgovina, vratile su se iz 90-ih u nešto modernijem ruhu.

Brend Puma je među svoje novitete uvrstio jedan posebno atraktivan model koji se sastoji od čak tri različite mini ljepotice u koje nam stane sve potrebno prilikom izlaska.

Metalni lanac na koji se mogu kopčati nam omogućuje da sami odredimo svoju kombinaciju i u elegantnom rokerskom điru krenemo u nove modne pobjede.

Jednako dobro je možemo nositi uz traperice, tenisice i robusne gležnjače, kao i uz suknje i haljine u spoju s visokim potpeticama.

Ako je upravo ovaj model sve ono što vam je potrebno, nabavite ga klikom na LINK po cijeni od 79,95 €.