Bizar

Torbica od meteorita za sve “snažne žene”

admin 24. ožujka 2023.

Doslovno kamena torba za 40.000 eura

Upravo smo pronašli limitirano izdanje tamnosive kamene torbe s ugrađenim meteoritima i ne vidimo niti jedan suvisli razlog zašto bi se nešto ovakvo proizvelo.

Naviknuti na bizarne modne stvarčice o kojima pišemo, moramo priznati da je ovo jedan od onih artikla koji nas je iznenadio razinu više.

Svaki komad je isključivo ručni rad, tako da oblik može malo odstupati od slike.

Meteorit će se pojedinačno nabaviti za svaku narudžbu i može doći s različitih lokacija, ovisno o tome gdje je meteorit pao na zemlju. Rijedak kamen izrađen je ručno i ugrađen u torbu od strane talijanske tvornice Semar.

Najzanimljivija informacija tek stiže, a to je cijena. Sva patnja ove torbice koštat će vas 40.000 eura, a zbog prilagođenog i unikatnog načina izrade Meteorite Swipe Bag torbice, nema povrata novca.

Jednom kada ju kupite nema natrag, osuđeni ste na patnju kao jadni Sizif na brdu s kamenom.

Očekivana isporuka je oko 6 tjedana tako da ćete imati vremena pripremiti svoje bicepse i doseći snagu Supermana koja će vam biti prijeko potrebna za nošenje ovog modnog unikata.

Ako ste zainteresirani, više informacija možete pogledati na službenoj coperniparis web stranici, gdje smo ju i pronašli.