FOTO by Zara

Moda

Torbica od baršuna s biserima je naš fancy favorit iz Zare

Krešimir Šustić 07. prosinca 2020.

Modni dodatak kojem je teško odoljeti

Znamo da unošenjem trendi i upečatljivih modnih dodataka u naše kombinacije zaokružujemo cjelokupan look i dajemo mu naš osobni potpis, neovisno o kojem komadu se radi.

Najpopularnije među njima su definitivno torbice, maleni detalj bez kojeg ne napuštamo svoje domove i uvijek ih s velikim guštom kombiniramo u outfite.

Na ovogodišnjoj modnoj sceni, pojavili su se različiti statement primjerci, od kojih bismo izdvojili onaj jedan poseban, često nošen od strane svjetskih fashionistica.

Riječ je o modelu napravljenom od umjetnih bisera koji djeluje totalno raskošno, glamurozno i fancy te je idealan za nadolazeće svečanosti u kojima ćemo zablistati poput najsjajnijih zvijezda.

Zara je u svoju kolekciju nadodala nekoliko novih stvarčica od kojih smo odabrali spomenuti model torbice u neodoljivom ruhu koje zasigurno neće ostati nezamijećen.

Napravljena je od dva dijela, bisera koji čine oblik klasične torbice s ručkom i dodatkom lanca za nošenje preko ramena te baršunaste podstave u prljavo rozoj nijansi.

Iako ove godine nećemo prisustvovati na velikom broj svečanosti i zabava povodom nadolazećih blagdana, ostavit ćemo je za bolja vremena u kojima ćemo uživati u fancy izlascima, odjeveni u ono najbolje iz naših garderoba.

Svoj primjerak ove šarmantne ljepotice po cijeni od 199,90 kuna možete potražiti u najbližoj Zara poslovnici ili kupovinu obaviti online putem LINKA.