Modni dodaci

Torbe za ručak uz koje će dječica uvijek imati apetita!

Viktoria Mikulić 16. travnja 2019.

Već skoro 35 godina poznati brend Pylones svojim šarolikim proizvodima inspirira ljude diljem svijeta. Iako još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, svaki put kada odemo do Austrije ili Mađarske, ovo kreativno prodajno mjesto obavezna je postaja na koju stajemo. Riječ je o proizvodima za dom te accessorriesu za velike i male prepunim bojama i detaljima […]

Već skoro 35 godina poznati brend Pylones svojim šarolikim proizvodima inspirira ljude diljem svijeta. Iako još uvijek nije dostupan u Hrvatskoj, svaki put kada odemo do Austrije ili Mađarske, ovo kreativno prodajno mjesto obavezna je postaja na koju stajemo.

Riječ je o proizvodima za dom te accessorriesu za velike i male prepunim bojama i detaljima koje je nemoguće ne primijetiti.

Iako su neke stvarčice konstantno u ponudi, uvijek nas oduševi i poneki novitet, a ovog puta to su bile torbe za ručak s motivima jednoroga, princeze i Malog princa.

Ne sumnjamo da će ovaj modni dodatak jednako osvojiti i velike i male, a osim torbe za ručak može poslužiti i kao savršen modni suputnik uz pregršt odjevnih kombinacija. Imate li svog favorita među ova 4 prelijepa modela?