FOTO by Farfetch

Moda

Torba u obliku naranče za sve obožavatelje citrusa!

Viktoria Mikulić 19. lipnja 2024.

Ako ni vi ne možete zamisliti ljeto bez ovog osvježavajućeg agruma, dopustite da vam predstavimo luckasti modni dodatak...

U svijetu mode, boja je više od pukog vizualnog elementa, to je snažno sredstvo izražavanja koje stvara raspoloženja, ističe osobnosti i definira trendove.

Kada govorimo o bojama, jedna se posebno ističe ove sezone, a to je narančasta. Ova živahna i energična boja etablirala se kao must-have ove sezone, posebice u obliku torbica. Narančasta je više od samo ljetne boje; to je izjava koja zrači samopouzdanjem, maštovitošću i radošću.

To je ona nijansa koja se ističe i plijeni pažnju. Odvažna je i samouvjerena, baš kao žene koje biraju narančastu torbicu. Narančasta torbica nije samo moderan dodatak, već i izraz individualnosti i kreativnosti. Boja je to koja sve više dobiva na važnosti kako u visokoj modi tako i u svakodnevnom životu.

Ako ste ljubiteljica narančaste boje i želite je prigrliti u svakom smislu te riječi, a pritom je i vaš omiljeni ljetni sok cijeđena naranča, onda biste trebali razmotriti torbu poznatog brenda JW Anderson koja dolazi, vjerovali ili ne, upravo u obliku naranče.

Na prvu nam je djelovala pomalo šašavo, no ova torba definitivno će plijeniti pozornost gdje god se pojavila. Svojim okruglim izdanjem i printom naranče svakom će prolazniku izmamiti osmijeh na lice. Ako želite da u potpunosti dođe do izražaja, kombinirajte je uz bijele haljine ili bež matching setove.

Za sve kojima jutro ne započinje bez naranče, od sada je možete imati uz sebe tijekom čitavog dana, u obliku ove luckaste torbice. Sve informacije možete saznati na farfetch.com/hr!