FOTO by benetton.com

Moda

Topli zagrljaj ovih Benetton Teddy Bear vestica ne želite propustiti!

Mia Vodopija 09. rujna 2021.

Benetton Teddy Bear kolekcija – za djevojčice u srcu!

Jesen je karakteristična po mnogo stvari – promjeni boje lišća i prirode, po pripremi jesenskih recepata, kompota i pita koji uključuju jabuke, kruške, šljive i smokve, te po raznim mirisima: mirisu kiše, cimeta, đumbira i samom mirisu jeseni.

Jesenski šareni dani obično dolaze uz kišu i niske temperature, što nam je znak da pospremimo ljetne haljine te da kupimo par novih stvari za našu jesensku garderobu!

529,00 KN

Benetton, kao jedan od najpoznatijih brendova 90-ih, popularizirao je šarene boje i mekane kvalitetne tkanine, koje i danas možemo nositi. Iako je skoro pao u zaborav pod navalom mega popularnih (i jeftinih) fast fashion brendova, ovaj talijanski div se i dalje drži.

529,00 KN

Ove jeseni nam donosi Teddy Bear kolekciju koja budi djevojčicu u nama! Kolekcija dolazi u pravim jesenskim bojama, smeđoj, žutoj, crvenoj, narančastoj, plavoj i zelenoj – to su sve boje medvjedića koje su izvezene u vestice i košulje, ali i jednu majicu kratkih rukava s dva velika džepa s prednje strane.

379,00 KN

Vestice su napravljene od mješavine posebne talijanske vune, viskoze i kašmira, što znači da je osjećaj ugode i luksuza zagarantiran!

529,00 KN

Za odlazak na posao najbolji izbor je business casual stil jer uz njega imate beskonačan broj mogućnosti da iskažete svoju osobnost.

Kod ovakvih lookova imate potpunu slobodu što se usklađivanja komada tiče, a uz ove Benetton vestice, košulju i majicu, definitivno će sve oči biti uprte u vas.

229,00 KN

Benetton Teddy Bear kolekciju možete naći u poslovnicama ili na web stranici.