FOTO by Instagram @catrice.cosmetics / @dgabrielee

Ljepota

Tople nijanse ruževa – naši jesenski make up favoriti!

Mia Vodopija 30. kolovoza 2021.

Napokon se vraćamo intenzivnijim bojama!

Možete li vjerovati da je jesen pred vratima? Već smo spremni za udobne džempere i tople napitke, a naši ruževi će također dobiti veliku preobrazbu.

Vrijeme je da se oprostimo od svijetlih nijansi koje smo nosili cijelo ljeto i pozdravimo tamnije nijanse za jesen.

U rujnu počinjete slušati beskrajne razgovore o vremenu, o prolaznosti ljeta i o vrućim napitcima poput kave, kakaa, čokolade, ali mi smo uzbuđeni zbog jeseni iz jednog razloga koji je vezan uz svijet ljepote: boje usana.

Konačno, sve tamne i sjajne nijanse od dubokih bobičastih do tamno crvenih oživljavaju i rado ih nosimo u torbicama.

46,64 kn

Klasične boje ruževa za jesen bi bile boja tamnih bobica, tamno crvena, crvena s nijansama smeđe, crveno ljubičasta…

No, možda neki od vas nisu slični nama. Možda je nekima dosadio ruž bordo boje te ga više ne žele gledati kao boju jesenskih usana. Neke više zanimaju bakrena boja, smeđa, tamnozelena ili pak ruž u narančastoj boji bundeve.

41,40 kn

U svakom slučaju, što god voljeli vidjeti na usnama ove sezone, mi smo izdvojili 5 brendova i njihovih ruževa, čije bi nijanse odlično pristajale svima.

60,43 kn

Dior, kao jedan od najprepoznatljivijih brendova u svijetu ljepote, ali i L’Oreal, Bourjois i Maybelline, kao cjenovno prihvatljiviji brendovi, krasit će vaše usne ove hladne i magične jeseni.

299,00 kn

Ne smijemo zaboraviti na mnogima omiljeni cjenovno prihvatljivi brend Catrice, koji nas je oduševio svojom novom kolekcijom visoko pigmentiranih ruževa s hranjivim uljem ruže i pantenolom.

31,60 kn

Kremaste teksture sa satenskim završetkom, ovi veganski Catrice ruževi našli su se na listi najboljih jesenskih boja za usne koje ćete isprobati 2021.

Nadamo se da smo vas inspirirali ovim prekrasnim jesenskim ruževima u zagasitim bojama.