FOTO by House

Moda

Tople i stylish rukavice iz high street ponude koje nam trebaju pod hitno

Krešimir Šustić 06. prosinca 2020.

Pleteni i kožni modeli koji će krasiti naše modne kombinacije

Budući da nam je pao prvi snijeg i sve se zabijelilo, pravo je vrijeme da krenemo u ozbiljan shopping stvarčica koje će nam pomoći da prebrodimo niske temperature.

Kao bazične komade istaknuli bismo kapute, bunde, visoke čizme i buce bez kojih je nezamislivo izaći iz kuće te krenuti u obavljanje svakodnevnih obaveza.

Naravno, tu su i pleteni odjevni predmeti poput: džempera, kardigana, pulovera i haljina uz koje ćemo se na svakom koraku osjećati udobno i toplo.

Posebno će nas i grijati modni dodaci uz koje će u naše modne kombinacije dobiti osobni touch i zablistati u šarenom ruhu koje neće proći nezapaženo.

U potrazi za najboljim od najboljih, zavirili smo na web shopove high street trgovina i zapazili zanimljive primjerke u koje smo se zaljubili na prvi pogled.

Pleteni modeli dolaze u šarenim bojama kako bi razbili monotoniju klasičnih boja, te ih s lakoćom možemo kombinirati u casual kombinacijama uz pletene jakne.

Tu su i primjerci napravljeni od kožnog materijala u bordo, krem i crnoj boji, a savršene su da ih spojimo s kaputima i bundama u poslovnim i svečanijim lookovima.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s naših odabranih 10 favorita među kojima vjerujemo da možete pronaći onog koji vas najviše privlači.