FOTO by Zara / Bershka / @carmen_gamez_

Moda

Topići s cvjetnim detaljem u kombinaciji s traperom pravi su ljetni HIT!

Daria Lovrić 26. srpnja 2022.

Koji je vaš favorit – žuti ili ružičasti?

Temperature su na samom vrhuncu i što god odjenuli uvijek nam je vruće. Neki su se vratili s godišnjeg odmora, neki je trenutno brčkaju, a mi brojimo dane do odlaska na put. Kako bi zablistali na godišnjem odmoru u potrazi smo za upečatljivim odjevnim komadima koji će zaokružiti svaki look i istaknuti nas u masi.

S obzirom na visoke temperature, radije to obavljamo iz udobnosti vlastitog naslonjača pretražujući web trgovine poznatih brendova i Instagram profile svjetskih fashionistica u potrazi za inspiracijom.

Bershka cvjetni top 1
Bershka cvjetni top

Statement piece koji želimo u svom ormaru

U potrazi za najefektnijim komadima koje možemo kombinirati uz suknje, traperice, vruće hlačice pronašli smo dva atraktivna topa i nismo mogli odlučiti koji nam je ljepši.

Zara top 1
Zara cvjetni top

Zara kratki top s oversized cvijetom od organze u popularnoj žutoj boji začinit će svaki look i izazvati wow efekt gdje god se pojavili.

Zara cvjetni top – 159,90 kn

Ovaj top je vrlo lako kombinirati, a možete ga nositi uz gotovo sve modne komade koje imate u ormaru.

 Zara cvjetni top 3
Zara cvjetni top

Naš drugi favorit, top brenda Bershka dolazi u upečatljivoj ružičastoj boji i također ima glomazan cvjetni detalj na prednjoj strani.

Bershka cvjetni top 2
Bershka cvjetni top249,90 kn

Umjesto običnih naramenica upečatljivi Bershka crop top ima tanke srebrne vezice koje se vežu oko ramena i leđa i stavljaju ih u prvi plan.

Bershka cvjetni top 3
Bershka cvjetni top

Beach bar party, svečana prigoda ili večernji izlazak, gdje god odjenuli šarmantne topiće izgledat ćete spektakularno. Oba topa imaju oversized detalje koji im daju poseban touch i cijeli look čine upečatljivim.