FOTO by H&M

Moda

Top ili flop? H&M krznene čizmice nalik su zvijezdi Star Warsa – Chewbacci!

Viktoria Mikulić 11. studenoga 2022.

Tople i udobne, ali nažalost bodu za oči...

Chewbacca, poznatiji kao “Chewie”, izmišljeni je lik u franšizi Ratovi zvijezda. On je Wookiee, visoka, dlakava, dvonožna, inteligentna vrsta koja potječe s izmišljenog planeta Kashyyyk.

H&M fluffy čizme

Što on i H&M nove krznene buce imaju zajedničko? Dlakave su te izgledaju kao da potječu s drugog planeta. Nama se nisu svidjele, no možda vama prirastu srcu. One dolazeu u tri boje, lila, bež i crnoj. Možda bismo eventualno crne mogli zamisliti na sebi, ali ne sviđa nam se prednji dio ovih čizama, no ukusi su različiti pa im možda vi date zeleno svjetlo.

Iako ne sumnjamo da su jako tople, svaki pogled na naša stopala podsjetio bi nas na Chewbaccu i jednostavno ih ne možemo “prožvakati”.

Vjerumeo da ima onih koji bi ih znali isfurati na traperice i pulover pa čak i na pletenu midi haljinu. Jedno je sigurno gdje god se pojavili u ovim čizmama, nećete proći nezamijećeno.

Ako ste dovoljno smjeli da ih nosite dok špancirate gradom s najboljom prijateljicom, onda svakako škicnite njihovu cijenu od 29,99 €. Čizme su dostupne u veličinama od 35-42, a pronaći ih možete na njihovoj službenoj web trgovini.