Dekor

Top Chair – ergonomske stolice koje podižu kreativnost!

Engineer 27. rujna 2019.

Ove šarmantne stolice uljepšat će svaki ambijent!

Sigurno je i sama evolucija iznenađena kako smo zapali u razdoblje u kojem većinu svog života sjedimo. Od svojih početaka čovjek je prisiljen kretati se, loviti, istraživati…

Nitko se nije nadao da će nakon milijuna godina evolucije čovjek većinu svog života provesti sjedeći. Tehnološka revolucija i kapitalizam prisilili su čovjeka da se udalji od svojih korijena i prilagodi se novom načinu života – onom sjedilačkom.

Sami smo si nametnuli ovaj način i života, a kao najinteligentnija vrsta sami smo i napravili rješenje za njega. Udobna i kvalitetna stolica u uredu ili domu postala je imperativ ako želimo dugoročno osigurati kvalitetu svog života.

Kvalitetan ergonomski stolac

Ukoliko ne sjedite pravilno mogli biste osjetiti bol u leđima, bol u vratu ili bol u koljenima. Ispravno držanje tijela prilikom sjedenja je vrlo važno, ali nije dovoljno. Na ispravan položaj tijela prilikom sjedenja uvelike će utjecati na izbor uredske stolice koja će zadovoljiti vaše specifične potrebe.

Kvalitetan i moderan stolac?

Živimo u vremenu kada kvaliteta nije dovoljna. I najudobnija stolica nije udobna ukoliko njen dizajn i boje ne odgovaraju bojama vašeg doma. Spojiti ugodno s korisnim ponekad nije lako, ali unutar Top Chair ponude svatko će pronaći svoj najdraži stolac.

Ergonomska stolica Elegance dolazi u preko dvadeset boja u 3 tkanine, kože i eko kože s mogučnošću dodatka Svarowski cirkona ili logotipa na stolac, a naš favorit je ovaj model u neodoljivoj ružičastoj boji.

Ergonomska stolica Elegance

Presvučena tkaninom ili eko kožom boje po izboru kupca. Podesivi naslon za glavu prema visini i nagibu. Multisynchro mehanizam sa mogućnošću zaključavanja u četiri pozicije.Naslon za leđa podesiv po visini i nagibu sa lumbalnom potporom. Sjedalo stolice podesivo po visini, dubini i nagibu. Podesivi rukonaslon s mogućnosti zaključavanja u 5 položaja obložen jastučićem. Mogućnost tapeciranja u pravu kožu. Garancija 2 godine.

###

Unutar Top Chair ponude pronašli smo razne stolice visoke kvalitete po najpovoljnijim cijenama, od uredskih, operativnih, stolica za posjetitelje, ugostiteljskih i specijalnih radnih i industrijskih stolaca, kao i raznih dodataka za stolice.

Renomirani proizvođači Wagner, TopStar, Interstuhl-Bimos i Antares samo su neki od brendova unutar kojih ćete sigurno pronaći svoju omiljenu.

Osim Elegance stolice koja nas je na prvu osvojila, pronašli smo i 5 zanimljivih modela koje će vaše sate i sate provedene sjedeći učiniti ugodnim:

1) Ergonomska stolica ErgoMedic 100-1

 

 

2) Uredska Stolica 1970 syn Marilyn

 

 

3) Uredska stolica 1700 René

4) Uredska stolica 1850 Omnia White

5) Konferencijska stolica 2160 AOKI/S

 

###

Ako i vi želite jedinstven dizajn i vrhunsku kvalitetu posjetite službenu stranicu Top Chair. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#Ergonomska igra darivanja

#ergonomska IGRA DARIVANJA

Darujemo Vas s ergonomskom stolicom JOKER. Stolica visokog naslona s chrom bazom, podesivim sjedištem po visini, tilt mehanizam za nagib stolice s mogučnošću zaključavanja u određenom položaju, ergonomskom mrežom na naslonu može biti tvoja. Prati nas na Facebooku i saznaj detalje!

Sretna dobitnica ergonomske stolice JOKER je Petra Vres. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.