FOTO by Zara

Moda

TOP 5 Zara ljetnih kombinezona s kojima ne možete pogriješiti!

Mia Vodopija 13. svibnja 2021.

To je odjevni predmet u našem ormaru kojeg jednostavno nabacimo na sebe i praktički smo gotove za izlazak

Unutar posljednjih nekoliko godina, kombinezoni su opet postali pravi fashion staple i žene diljem svijeta ih se ne mogu zasititi – prepoznat je njihov neosporni potencijal.

U današnje vrijeme, kada stalno žurimo i želimo dobro izgledati čak i u tim užurbanim trenucima, bitno je imati one svakodnevne, lake i brze odjevne kombinacije koje nas neće razočarati. Upravo zato se kombinezon pokazao multifunkcionalnim rješenjem za svaku prigodu.

Kombinezon je jedan od odjevnih predmeta u našem ormaru kojeg brzo nabacimo na sebe, a uz tenisice, ljetne niske sandale ili pak cipele visoke pete, dnevni outfit je gotov. Sve što mu je još potrebno jest nekoliko modnih detalja koji će zaokružiti cijelu priču.

Kombinezoni su zato postali idealno odjevno rješenje, koje nam štedi na vremenu, a uz pravi kroj i materijal, na svakoj će ženi izgledati stylish i odlično.

Iako smo još u proljeću, već maštamo o ljetu. Na ranom početku ljetne party sezone, odlučile smo zaviriti u ponudu svima omiljenog modnog high street brenda Zare i upravo ondje pronaći nekoliko prijedloga za vas i svaki vaš proljetno-ljetni party kojeg imate na vidiku.

Uvjerene smo da će u ovoj ponudi svaka žena pronaći nešto za sebe. Besprijekorno krojen kombinezon pastelnih ili zemljanih boja ipak je klasika koja će uvijek i svugdje biti odlično prihvaćena. Pronađite i vi svog favorita za ljetnu sezonu jer Zara ima 5 sjajnih kombinezona za nadolazeće dane (i noći!).