FOTO by Instagram @marydns / @pixie__nails / @le_chic_street

Moda

TOP 5 zanosnih boja koje će dominirati ove jeseni

Krešimir Šustić 23. rujna 2020.

Odjeća, obuća, modni dodaci i make-up proizvodi izgledaju božanstveno u ovim bogatim i toplim nijansama

Jesen je službeno stigla u grad i sa sobom donijela bogatu paletu boja koje dominiraju modnim trendovima na gradskim ulicama velikih svjetskih metropola.

Nakon vibrantnih ljetnih nijansi, vrijeme je da se prebacimo na one koje će nam unijeti toplinu u svakodnevicu, te učiniti naše kombinacije prikladnima za tmurno godišnje doba.

Među njima smo izdvojili pet posebnih koje su već preuzele glavne uloge na odjeći, obući, modnim dodacima i make-up proizvodima u izlozima trgovina.

Zavodljiva i ženstvena kraljica je definitivno burgundi, koja se lako može uklopiti sa smeđom i crnom, ali i uz bezvremenski traper.

Tu je i vječiti izbor mnogih, smeđa, koja se razlikuje u tonovima od kojih je najpopularniji camel, pogotovo kada su u pitanju torbice i favoriti sezone, gležnjače.

Ljubičasta nas prati tijekom cijele godine, no u jesen se magično pretvara u boju šljive, koja nam dolazi u obliku laka za nokte, ruža za usne, ali i lepršavih haljina i plisiranih suknji.

Mustard žuta i tamno ili smaragdno zelena, najupečatljivije su na bazičnim komadima poput bluza, običnih t-shirta, jakni i hlača napravljenih od kože ili onih širokog kroja.

Vjerujemo kako ćete pronaći omiljenu i obogatiti svoju postojeću garderobu ključnim komadima u ovim neodoljivim i zavodljivim bojama uz koje će svaki sivi dan biti obojan radošću.