FOTO by Orsay

Moda

TOP 5 Orsay torbica za ljeto

Mia Vodopija 11. svibnja 2021.

Orsay novitetima neće moći odoljeti nijedna fashionistica...

Svake ljetne sezone torbe izgledaju bolje no ikada, a pravi dokaz toga su i nove kolekcije omiljenih high street brendova koje se već trudimo kupiti među prvima! Visoke temperature i sredina svibnja nas potiču da krenemo maštati o onim ljetnim vrućinama.

140,00 kn

Jedan od ljepših komplimenata je kad ljudi primijete da imate sjajan stil. Moda, trendovi i modni komadi se brzo mijenjaju, ali pravi stil uvijek odolijeva promjenama i izazovima vremena.

140,00 kn

Ako imate izvrstan stil, svaki put možete izgledati dobro, bez obzira na ekonomski status ili gdje se nalazite. Dobar stil je bezvremenski i pravi je pečat vaše osobnosti i karaktera.

80,00 kn

Jedan od načina popravljanja stila je inkorporiranje raznih dodataka u obliku marama (monokromatskih, šarenih, s velikim i “glasnim” printovima ili sa suptilnim printom), nakita (decentni manji komadi ili “kostimski” zlatni/šareni), remenja (debeli ili tanki remen, klasični smeđi ili s printom) i naravno torbica.

100,00 kn

Odavno se uvriježilo mišljenje kako žene vole skupljati cipele, ali ako nešto znamo o ženama, onda znamo da one jednako vole i torbice. Male, velike, od platna, od prave ili umjetne kože, mat ili sjajne, klasičnih zemljanih tonova ili onih neonskih, torbice su tu da nam, barem nakratko, uljepšaju dan i poprave raspoloženje.

140.00 kn

Upravo zato vam donosimo pet torbica vašeg omiljenog high street brenda. Orsay nas je oduševio svojim novitetima, kao i dozom kreativnosti.