TOP 5 modnih favorita sa 77. dodjele Zlatnih globusa!

Engineer 07. siječnja 2020.

Klasične toalete, Haute Couture i ekstravagantne odjevne kombinacije i ove su godine obilježile poznatu dodjelu nagrada!

Glamur crvenog tepiha godinama privlači modne kritičare diljem svijeta. Dodjele nagrada su večeri u kojima zvijezde zasjaju ili podbace svojim modnim odabirom. Svaki modni dizajner pomno odabere materijal i zvijezdu koja će ga predstavljati.

Neke su ostale zabilježene kao najgore odjevene, a neke je njihov odabir lansirao među najbolje odjevene u povijesti.

Billy Porter u Alex Vinash

Iako smo mislili da nas nakon prošlogodišnje dodjele Oscara ništa ne može iznenaditi, slavni glumac je i ove godine ukrao show. Bijelo odijelo upotpunio je pernatim plaštom i po drugi puta pokazao svoj ekstravagantan i istančan modni ukus.

Jennifer Lopez u Valentino Haute Couture

Američka pjevačica i glumica definitivno zna kako se istaknuti iz mase. Posebno nas se dojmila velika zlatna mašna koja je dodatno začinila njezin modni odabir.

Zoë Kravitz u Saint Laurent

Američka glumica, poznata i kao kćer pjevača Lennya Kravitza, totalno nas je oduševila svojim odabirom haljine s polka točkama. Istaknula je ženstvenost, a opet ostala buntovna i cool girl.

Nicole Kidman u Atelier Versace

Kada je ženstvenost u pitanju Nicole Kidman je na samom vrhu. Odabrala je crvenu haljinu inspiriranu old Hollywoodom, upotpunila je zlatnom torbicom i jednostavno zabljesnula.

Margot Robbie u Chanel Couture

Modni odabir australske glumice pravi je dokaz da jednostavna modna kombinacija može biti posebna. Pariška kuća Chanel spojila je šareni top i klasičnu suknju i tako minimalizam učinila savršenim, a Margot pretvorila u živu Barbie.