FOTO by Dominik zlatarnice i srebrnarnice Instagram @plitvice_np @timotej

Moda

Top 5 lokacija za zaruke – donosimo najromantičnija mjesta!

admin 20. travnja 2023.

Od klasičnih do ekstravagantnih - donosimo i vodič za najelegantnije zaručničko i vjenčano prstenje

Svaka djevojčica sanja o princu na bijelom konju i odmalena maštamo o čisto bijeloj haljini u kojoj ćemo izreći sudbonosno da. Kada konačno upoznamo osobu za koju smatramo da je naša srodna duša, sreći nema kraja. I nakon što prođe ona početna zaljubljenost u kojoj jedni drugima tepamo, leptirići nestaju, ali ostaje ono nešto posebno, čvrsto, nešto što sluti na zauvijek…  Ako ste pronašli osobu koja u vama budi ovakve osjećaje, uvjereni smo da želite vašu vezu ovjekovječiti brakom, no prije toga zarukama.

Iako pripadnice nježnijeg spola često kažu da njima to nije bitno, vjerujte nam na riječ, svaka žena želi dobiti zaručnički prsten, i pritom želi da taj simboličan trenutak osmislite na što kreativniji način. 

top 5 lokacija za zaruke

Također, za sve koji trebaju malenu pomoć oko prstena, donosimo vodič za najelegantniji zaručnički prsten, od klasičnih do ekstravagantnih modela, sigurni smo da ćete odabrati onaj pravi i da pozitivan odgovor neće izostati.

Inspiraciju smo pronašli unutar Dominik zlatarnice i srebrnarnice, a u nastavku donosimo favorite.

Proljeće – najromantičnije godišnje doba

Postoji velik broj znanstvenih istraživanja koja su dokazala da proljeće budi romantiku u nama i da je to godišnje doba u kojem se najlakše zaljubimo. Postoji puno faktora zašto je tome tako, a oni najlogičniji su duži i sunčani dani, laganija odjeća i naravno – predivne boje koje nam donosi buđenje prirode.

Proljeće je jedno od najčudesnijih godišnjih doba. Priroda svake godine iznova pokazuje da iz naizgled tmurnog okoliša ponovno dolazi život. Nakon dosadnih, hladnih, sivih nijansi zime, proljeće dolazi sa svježom i živopisnom paletom boja koja u nama budi osjećaj sreće.

Sva ova divota budi i nešto romantično u nama stoga ne čudi da je upravo ovo godišnje doba savršeno za zaruke i da ga mnogi parovi koriste kako bi okrunili svoju vezu.

Top lokacije za zaruke iz snova

Odabir zaručničkog prstena samo je jedna strana medalje, druga je odabir savršene lokacije koja će u tom trenutku za vas biti najromantičnija točka na svijetu. U nastavku vam donosimo top 5 lokacija koje će u ovom proljetnom periodu svojom ljepotom uveličati jedan od najvažnijih dana u vašem životu.

Plitvička jezera

Naš najznačajniji nacionalni park najromantičnije je mjesto za prosidbu. Tirkizna boja jezera, drveni mostići i mnoštvo puteljaka pružaju vam priliku da pronađete svoj savršen kutak i kleknete pred voljenu osobu uz nevjerojatnu pozadinu, koja je kao rezervirana za Instagram selfieje. Plitvička jezera definitivno su mjesto koje ćete pamtiti čitavog života i uvijek se rado vraćati…

Otok Galešnjak

Poznatiji kao „Otok ljubavi“ svojim oblikom neodoljivo podsjeća na srce. Okružen kristalno plavim morem u srcu Pašmanskog kanala, uistinu zrači mirom i tišinom i romantikom. 

Postoje brojni izleti brodom na ovaj otok,a odredište je savršena lokacija za parove koji žele uživati u romantičnom trenutku. 

Vodosprema Vidikovac

Jedna od najveličanstvenijih vodosprema u Rijeci, Vidikovac na Bulevardu nalazi se u parku Ive Lole Ribara. Nedavno je kompletno obnovljena i doista je mjesto od kojeg zastaje dah. Okruženi zelenilom s predivnim pogledom i još ljepšom arhitekturom, ova lokacija ponudit će vam da se vratite u davna vremena romantizma i renesanse.

Ljubavna cestica

Ljubavna cestica svoje poklonike ne stječe samo simboličnim nazivom već i svojom ljepotom. Oaza je to u kojoj ćete probuditi svoja osjetila, bilo da zaljubljeno gledate u voljenu osobu držeći je za ruku, osluškujete pjesmu vjetra ili pak uživate u mirisu borova i mora.

Dvorac Empirej

Ova čarobna lokacija inspirirana Disneylandom savršen je odabir za zaruke za sve koji ovaj dan žele da bude kao iz bajke. Već na prvi pogled na impozantnu građevinu, imat ćete osjećaj da ste ušetali u Disneyjevu bajku, a na vama je da ju iskoristite kao mjesto radnje vaših zaruka.

Odabir savršenog zaručničkog i vjenčanog prstenja

Zaručnički prsten je prsten kojim cijelom svijetu pokazujemo – da sretna sam, ja sam nekome i netko je meni poseban u životu! Zato zaručnički prsten i mora biti poseban. Možemo ga nazvati prstenom obećanja i zbog njegovog kružnog oblika, simbola vječnosti. Tradicija daje veliku važnost činu darivanja zaručničkog prstena jer na neki način uvodi mlade ljude u jednu zreliju ljubav i novu zajedničku fazu života.

Dominik zaručničko prstenje je uvijek maštovito i u trendu, te kao i ostali naš nakit dolazi u različitim stilovima i kolekcijama. To omogućava da svaka buduća mladenka s lakoćom pronađe upravo njezin prsten koji se njoj najviše sviđa, ili će možda taj izbor napraviti i sam zaručnik te iznenaditi svoju ljubav s cvijećem u rukama i romantičnom prosidbom.

Vjenčano prstenje Dominik zlatarnica i srebrnarnica osvojit će vas na prvi pogled svojim profinjenim i svevremenskim dizajnom te mnoštvom detalja i kombinacija.

Ovog vikenda (22 – 23. travnja) iskoristite 20% popusta na vjenčano prstenje, a popust će vrijediti za sve oblike plaćanja.

Za još više inspiracije kompletnu ponudu Dominik zlatarnica i srebrnarnica potražite na lokacijama Supernova Zagreb, City Center One East Zagreb, Supernova Koprivnica, Strossmayerova 8 Čakovec, Galerija Sjever Čakovec i Centar Lumini Varaždin.

Za još više inspiracije posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram gdje je također moguća narudžba omiljenog komada nakita.