Odjeća

TOP 5 ekskluzivnih H&M haljina za party sezonu!

Viktoria Mikulić 27. rujna 2019.

Svi pogledi bit će upereni u vas...

Nekoć je H&M predstavljao high street brend kojem smo se uvijek rado vraćali zbog širokog asortimana odjevnih predmeta i modnih dodataka koji su većinom bili rezervirani za svakodnevni i casual look. Ono što nas je također mamilo u njihove trgovine su pristupačne cijene u odnosu na ostale.

No posljednih godina H&M je ostvario brojne suradnje s poznatim svjetskim dizajnerima te se predstavio u sasvim novom ruhu. Iako su cijene novih komada nešto više, ne možemo im zamjeriti budući da jer iječ o elegantnim modelima koje bismo odjenuli i na najvažnije svečanosti.

Već smo ranije pisali o njihovim Conscious Exclusive kolekcijama koje nam iz sezone u sezonu donose glamurozne novitete. Ova linija obuhvaća asortiman inovativnih artikala najbolje kvalitete izrađenih od novih i recikliranih materijala. H&M time još jednom dokazuje kako je spoj održivosti i mode moguć.

Unutar pristiglih noviteta izdvojili smo naših TOP 5 haljina uz koje ćee blistati na svakom koraku. Ove toalete stvorene su za party sezonu na kojima ćete upravo vi biti glavna zvijezda. Uz ove ekskluzivne modele ne možete pogriješiti jer svojim dizajnom i materijalima stavljaju sve iza sebe.

Brokatni stil, haljina od tila, šljokice, žakard tkanina ili cvjetni uzorak – saznajte cijene novih H&M haljina koje će pokoriti crveni tepih…

129,00 €

179,00 €

199,00 €

149,00 €

179,00 €