FOTO by Netflix

Film

Top 5 Božićnih filmova koje gledamo ove godine

admin 16. rujna 2022.

Manje od 100 dana nas dijeli od Božića, a mi vam donosimo najbolje blagdanske filmove

Jučer smo obilježili 100 dana do Božića i uskoro će krenuti omiljena blagdanska groznica. Svake godine ulice i trgovački centri urane s dekoracijom, ali nećemo se buniti jer neka istraživanja govore da uranjeno blagdansko ukrašavanje podiže dobru volju i raspoloženje.

Kao najveća streaming platforma Netflix je i ove godine pripremio velik broj filmskih božićnih poslastica, a mi ćemo izdvojiti 5 najboljih koje s nestrpljenjem čekamo.

The Claus Family 2 – 08.11.

Ruben Vandenborre vratio se kako bi režirao drugu franšizu božićnog filma kojeg će čitava obitelj gledati na okupu. Opet ćemo gledati kako običan smrtnik uskače u čizme Djeda Mraza i obavlja još jednu sezonu dostave poklona. Nakon što Jules preuzme posao i zadaću svog djeda Noëla vrlo brzo prima pismo mlade djevojke koja ima posebnu božićnu želju. Dobra vijest je da ćemo ovu franšizu gledati i u trećem nastavku jer je već najavljeno snimanje za 2023. godinu.

top blagdanski filmovi 2022
The Claus Family 2

Falling for Christmas – 10.11.

Jedan od dva filma Lindsay Lohan koji dolaze ekskluzivno na Netflix u sljedeće dvije godine je “Falling for Christmas”. Kratki sinopsis za film kaže: “Tek zaručena, razmažena hotelska nasljednica doživi nesreću na skijanju, pati od potpune amnezije i nađe se pod brigom zgodnog vlasnika vikendice i njegove prerano sazrele kćeri u danima koji prethode Božiću”.

top blagdanski filmovi 2022
Falling for Christmas

Christmas With You – 17.11.

Zvijezda serije Lucifer Aime Garcia i Freddie Prinze Jr. predvodit će radnju ove odlične obiteljske komedije smještene u blagdansko razdoblje. Garcia glumi pop zvijezdu koja je “izgorjela” u želji da ostvari svoju karijeru te bježi u mali grad gdje pronalazi inspiraciju i ljubav. Film je sniman u New Yorku u studenom 2021.

top blagdanski filmovi 2022
Christmas With You

The Noel Diary – 24.11.

Charles Shyer, poznatiji po svojim filmovima kao što su “The Parent Trap“, “Father of the Bride” i “Private Benjamin“, debitirat će na Netflixu u filmu “The Noel Diary“. Kratki sinopsis za film kaže: “Kada se pisac bestselera Jake Turner vrati kući na Božić kako bi riješio imanje svoje otuđene majke, otkriva dnevnik koji bi mogao sadržavati tajne njegove vlastite prošlosti i prošlosti Rachel – intrigantne mlade žene. Zajedno kreću na putovanje kako bi se suočili sa svojom prošlošću i otkrili budućnost koja je potpuno neočekivana”.

top blagdanski filmovi 2022
The Noel Diary

Scrooge: A Christmas Carol – 02.12.

Glavni Netflixov animirani projekt za Božić 2022. dolazi pod velikim svjetlima reflektora, a riječ je o još jednom pogledu na poznatu priču Charlesa Dickensa. Netflix ovu adaptaciju opisuje kao nadnaravnu, glazbenu adaptaciju božićne priče koja putuje kroz vrijeme. Među glasovima koji glume u filmu su Luke Evans, Jessie Buckley, Olivia Colman i Johnny Flynn.

top blagdanski filmovi 2022
Scrooge: A Christmas Carol

Nadamo se da vam se sviđa naš popis i da ćete pogledati barem…. sve!