Njega kose

TOP 15 elegantnih frizura koje su stvorene za doček Nove godine!

Viktoria Mikulić 23. prosinca 2022.

Lagane kovrče, punđa, konjski rep ili ispeglana kosa, koji je vaš favorit za Silvestrovo?

Večer uoči Nove godine važna je iz nekoliko razloga. Iako mnogi ne smatraju osobito bitnim posebno je slaviti, ipak je lijepo obilježiti je na neki svoj način. U toj posljednjoj večeri prisjećamo se svega što nam je ova godina donijela i radujemo se svemu onome što tek dolazi.

Uz najdraže nam ljude u blizini, nazdravljamo svemu što je prošlo i poželimo dobrodošlicu nekom novom poglavlju.

Većina za novogodišnju noć bira profinjenu odjeću jer kažu da će nam godina biti upravo onakva u kakvu uđemo…stoga se odlučujemo za elegantne toalete ili nešto suptilnije odjevne kombinacije s dozom glamura. Budući da je naglasak na odjeći, poželjan je što prirodniji make up. I šećer na kraju, ono što svaku ženu čini još ženstvenijom je stylish frizura bez koje jednostavno ne bismo bile potpune.

Ne samo da se osjećamo bolje prilikom odlaska kod frizera već je upravo frizura zaslužna da podigne svaki outfit, kao i naše raspoloženje. Bez obzira osjećate li se najbolje s laganim kovrčama, punđom, ravnom kosom, pletenicama ili je vaš favorit konjski rep, donosimo 15 must-have primjera za novogodišnju noć:

Bez obzira jeste li crnka, crvenokosa, brineta ili plavuša i imate iznimno dugu, bob ili lob, naš savjet je da se odlučite za onu frizuru s kojoj ćete se osjećate poput božice, vi najbolje znate koja je to…

Ovi divni primjerci djelo su poznatog zagrebačkog salona Evelin koji se nalazi u samom centru Zagreba, na adresi Nova Ves 72. Ako i vi želite jednako božanstvenu frizuru, kontaktirajte ovaj kreativan tim na broj telefona 01 / 4666 – 204.

Za detaljnije informacije o frizerskom salonu Evelin posjetite njihovu službenu stranicu www.evelin-frizer.hr. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.