FOTO by Zara

Moda

TOP 10 Zara ljetnih haljina iz nove kolekcije

Mia Vodopija 23. lipnja 2021.

Ako je suditi prema novoj Zarinoj ljetnoj ponudi, haljine koje ćemo nositi su ženstvene, živahne i romantične

Najdraže godišnje doba, ljeto, stiglo je u svom punom vrelom sjaju. Sunce nas grije, vani je vruće, a mi uživamo u klimatiziranim prostorijama i razmišljamo gdje ćemo se osvježiti.

Ako živite blizu mora, zavidimo vam jer se možete otići kupati kad god poželite, a ako se baš poput nas pržite u kontinentalnom dijelu, onda možete surfati netom u potrazi za novim krpicama.

Ima li posebnijeg odjevnog komada od haljina? Svaka modno osviještena žena bi se složila da ne postoji ništa šarmantnije od tog divnog komada tkanine…

Upravo su došle nove kolekcije haljina koje se može pronaći u mnoštvo zavodljivih boja i s efektnim uzorcima koji će plijeniti pažnju na gradskim ulicama.

Ako je suditi prema novoj Zarinoj ljetnoj ponudi, haljine koje ćemo nositi su ženstvene, živahne i romantične! Ovaj trend ćete naći u vidu lepršavih i romantičnih komada. Dolaze u nizu različitih silueta.

Jednostavne, lagane, lepršave i cjenovno prihvatljive, ove haljine možete nositi na posao, šetnju gradom, kavu s prijateljicom, na piće s curama ili dejt s dečkom.

Mi smo izdvojili 10 komada u različitim izdanjima. Bez obzira preferirate li mini, midi ili maxi haljine, s popratnim detaljima ili klasičnije, unutar naše top liste nalazi se za svakoga ponešto.

Možete ih nositi već sada u kombinaciji s platnenim tenisicama, uz natikače ili sandale.

Nadamo se da smo vas inspirirali u kupnji nove Zarine haljine i da se vama ovosezonska ponuda sviđa kao i nama!