FOTO by CCC

Moda

Top 10 stylish CCC gležnjača bez kojih ne možemo zamisliti jesen

Mia Vodopija 26. listopada 2021.

Stylish, cool i moderne... zgrabite svoje nove gležnjače još danas!

Sve žene vole dobro izgledati, priznale one to ili ne. Isto tako, činjenica je da imaju mnogo pari obuće u svom ormaru.

Iako žene vole skupljati gležnjače i čizme, nije naodmet zaviriti u aktualnu ponudu i nadopuniti garderobu odličnim novim modelima. Gležnjače različitih boja, od pastelnih do onih tamnijih i zagasitih, same su po sebi statement dodatak.

Baš smo zato iz ponude CCC brenda izdvojili najljepše gležnjače raznih boja, koje će zasigurno obilježiti hladnu sezonu.

Uz što bismo nosili gležnjače, pa uz sve! Možete ih spariti s otmjenim hlačama na crtu za one fancy svečane ili pak poslovne prigode, možete ih obući uz traperice ili tajice te uz kožnu suknju za onu casual rokersku varijantu.

Gležnjače također odlično komplementiraju mini, midi i maxi haljine i suknje jer smo svjesni da će začiniti svaku modnu kombinaciju i savršeno se uklopiti u stilsku igru s jesenskim komadima.

U slučaju da ove hladne sezone i sami tražite nove gležnjače kojima biste obogatili vlastitu kolekciju, mi vam predlažemo da ih potražite na policama CCC poslovnica ili ih checkirajte u našoj galeriji.

Koji god model ove jeseni i zime odabrali, teško ćete s upečatljivim i kul gležnjačama pogriješiti. Nadopunjavaju svaki styling te stavljaju točku na i čak i najdosadnijim odjevnim kombinacijama.

Ako vas hladnoća i sivilo ne inspiriraju i ako se ne osjećate poletno kao inače, vjerujemo da će vam ove gležnjače dati injekciju stila i optimizma. Gležnjače možete kupiti u CCC poslovnicama ili na webu.