FOTO by Notino

Ljepota

Top 10 ruževa koje ćemo nositi ovo ljeto!

Mia Vodopija 29. lipnja 2021.

Počastite se novim ružem u ovoj toploj ljetnoj sezoni

Ponekad se šminkanje ljeti može činiti besmisleno, ako ne i malo neugodno. Uz svu onu toplinu i vlagu, znoj može uništiti vaš make up look koji vam je oduzeo dragocjeno vrijeme i trud (a to je nešto što nitko ne želi).

No ako volite vaše vrijeme za šminkanje i ako ste fan postojanog ruža, na sreću na tržištu postoji mnoštvo laganih i dugotrajnih rješenja s odličnim formulama – onih koji dolaze u svim razigranim nijansama za kojima žudi ovo ljeto.

Financijski gledano, šminka može biti trošak. Zbog jednog novog artikla nećete propasti, ali kombinirani trošak svega što biste mogli pronaći u košarici za šminku – podloga, rumenilo, maskare, olovke za oči, sjenila, ruževi i tako dalje – to je pak poveći trošak.

Nikome nije u cilju istrošiti se na ruževe, pa smo potražili i cjenovno prihvatljivije opcije poput essence i Catrice kozmetike, koju možete pronaći u poslovnicama dm-a, Bipe i Mullera.

Uzimajući sve ovo u obzir, pretražili smo različite web shopove kako bismo vam dali pregled najboljih nijansi ruževa za najtopliju sezonu (i doslovno i metaforički) u godini.

Bilo da tražite jedva primjetnu ružičastu boju za usne, koraljno narančastu koji zaustavlja promet, koja je jednako svijetla i ugodna, ili možda neku klasičnu mat boju koja je toliko izdržljiva da biste je mogli nositi u bazenu, postoji nešto za svakoga na ovom popisu najboljih ruževa za ljeto.

Neovisno o vašim preferencijama, pronašli smo ruževe koji će zadovoljiti sve vaše potrebe ove make up sezone – checkirajte ih u galeriji!

Sve navedene ruževe možete pronaći na Notino stranici.