FOTO by Instagram @oliviajeanette_ / @alexxcoll / @aydahadi

Moda

TOP 10 – osvježite ormar Zarinim kombinezonima

Mia Vodopija 11. kolovoza 2021.

Nama je kraljevsko plavi savršen, a koji biste vi odabrali?

U ovom lijepom i sunčanom ljetnom vremenu, sve češće pristižu pozivnice za razne evente, poput vjenčanja, čija je organizacija zahvaljujući pandemiji postala pravi izazov.

399.90 KN

Zaljubljeni parovi su sigurno već frustrirani raznim restrikcijama i pokušavaju smisliti kako kreirati vjenčanje kakvom su se godinama nadali i kakvo su planirali.

299.90 KN

Međutim, i gosti su ti koji razbijaju glavu, ali ne zbog restrikcija već zbog mode!

399.90 KN

Što odjenuti na intimno vjenčanje od svega nekoliko desetaka ljudi, pitanje je koje si mnogi u ovom trenutku postavljaju.

199.90 KN

Vaš outfit za vjenčanje prijateljice prije svega treba biti udoban, odnosno da se u njemu osjećate ugodno i da možete neopterećeno plesati do sitnih jutarnjih sati.

299.90 KN

Još jedna stvar kojoj težimo jest da izgledamo dobro i cool, da odaberemo outfit koji će se zbilja razlikovati od našeg svakodnevnog stila (nije da se svakodnevno loše odijevamo, ali vjenčanja su ipak vjenčanja).

299.90 KN

Ono što svakako ostavlja dobar i elegantan dojam su kombinezoni, koji su zbog svoje klasične siluete i jednostavnosti postali omiljeni modni komad na raznim svečanim prilikama.

399.90 KN

Upravo zato što u jednom modnom komadu imate cijeli outfit, znate da ne možete pogriješiti.

299.90 KN

Potrebno je eventualno upotpuniti cijeli look prikladnim modnim dodacima, poput dobrog para cipela ili visokih sandala i dodati decentni nakit.

299.90 KN

S obzirom na to da je ljeto, raznobojni kombinezoni su nešto s čime ne možete pogriješiti, budući da je riječ o klasiku koji odiše elegancijom upečatljivog looka.

299.90 KN

Svi modeli su iz Zare, a možete ih nabaviti online putem linka ili u poslovnicama.