FOTO by Mango

Moda

Top 10 Mango stvarčica sa sniženja koje vrijede svake kune

Krešimir Šustić 16. lipnja 2020.

Favoriti sezone po niskim cijenama koje ne smijemo propustiti!

Popusti koji se odvijaju tijekom ljeta imaju posebnu draž zobg svojih nijansi u iuzoraka koji nas čine atraktivnima kamo god se uputili.

Tako neke od favorita dobijemo po nižim cijenama nego inače i ostvarimo dobitak, a u svoju garderobu unesemo nekoliko trendi komada koje ćemo moći uvrstiti u outfit sve dok ne počnu jesenje kiše.

H&M sniženje torbica za 50% – prilika koja se ne propušta

S obzirom na to da je većina trgovina krenula s prvim krugom sniženja, pred nama je jedan bogat period u kojem ćemo biti obasipani ultra dobrim ponudama raznih high street brendova.

Naša prva postaja za pretraživanje favorita bila je Mango, robna marka u koju smo sigurni da nas neće razočarati, već oduševiti i učiniti nam ljeto posebnim.

Zabljesnula nas je igra bojama i uzorcima koja je aktualna ove godine, a krasi mnoge odjevne predmete koji su nam zapeli za oko na ovoj božanstvenoj rasprodaji.

Pronašli smo popularne haljine koje možemo nositi s tenisicama i sandalama, palazzo hlače za poslovne prigode i nezaobilaznu traper košulju/haljinu koju možemo isfurati u svim prilikama i pritom izgledati chic.

Tu su i bluze u raznim krojevima, te alternativa koja je dostojna da zamijeni haljine i uskoči u naše ormare kao hit sezone, kombinezon.

Vjerujemo da u moru svega možete pronaći nešto za vas i vaš stil koji ćete nadopuniti trendi krpicama po povoljnim cijenama.

Cjelokupan asortiman na sniženju možete pogledati na LINKU, a naših 10 favorita u galeriji koja slijedi.